ITM Călărași: Rezultatul controalelor în săptămâna 17-21.08.2020

Rezultatul controalelor ITM

In sãptãmâna 17 – 21.08.2020, ITM Cãlãraşi a efectuat controale in următoarele domenii de activitate: comerţ cu amănuntul, baruri şi restaurante, lucrări de instalaţii electrice, fabricarea lactatelor, agricultură, coafură şi alte activităţi de infrumuseţare, alte domenii de activitate.
Sâmbătă 22 august 2020, ITM Cãlãraşi împreună cu I.P.J. Călăraşi şi DSVSA, au efectuat controale în domeniul alimentaţiei publice (terase, baruri, restaurante), în vederea respectării prevederilor legii nr.55/2020 – privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.
Rezultatul controalelor:
inspectorii de muncã din cadrul compartimentului relaţii de muncã – au verificat 22 de angajatori, unul a fost sancţionat şi s-au aplicat amenzi în valoare de 3000 de lei. Au fost dispuse 27 de măsuri cu termene precise de rezolvare.
– inspectorii de muncã din cadrul compartimentului securitate şi sãnãtate in muncã – au efectuat 16 controale, 14 angajatori au fost sancţionaţi, au fost aplicate 26 de avertismente. Pentru remedierea deficienţelor s-au aplicat 26 de mãsuri cu termene precise de rezolvare.
Acţiunile de control împreună cu instituţiile statului, vor continua pe teritoriul judeţului Călăraşi pe toata perioada stării de alertă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *