În luna Martie demarează programul de curățenie iniţiat de primăria Călăraşi

În luna Martie demarează programul de curățenie iniţiat de primăria Călăraşi
În luna Martie demarează programul de curățenie iniţiat de primăria Călăraşi

Primăria Municipiului Călărași demarează, începând cu luna martie, un amplu program de curățenie în oraș. În acest sens, locuitorii municipiului Călărași sunt rugați să respecte Regulamentul de gospodărire a Municipiului Călărași, aprobat prin HCL nr. 219/2008 și să vină în întâmpinarea acestui program de curățenie.

Astfel, agenții economici și instituțiile publice au obligația, potrivit Art 2. din Regulamentul de gospodărire a Municipiului Călărași, să asigure curățenia la locurile de depozitare a materialelor în curțile interioare și pe celelalte terenuri pe care le dețin, precum și pe căile de acces și să asigure igiena imobilelor și incintelor deținute, prin activități de curățare, dezinsecție și deratizare. Conform Art. 3 al aceluiași document, cetățenii au obligația și responsabilitatea de a întreține și curăța locuințele pe care le dețin în proprietate sau chirie, a anexelor gospodărești, a curților și împrejmuirilor acestora, să mențină curățenia pe trotuare, pe carosabil și în locurile de parcare și să păstreze curățenia pe arterele de circulație, în piețe, târguri și oboare, în parcuri, locuri de joacă pentru copii și în alte locuri publice.

”Împreună putem să avem orașul curat pe care cu toții îl merităm. De aceea, vă rog să dați o mână de ajutor Primăriei Municipiului Călărași și să vă implicați în programul de curățenie pe care noi ne pregătim să-l demarăm, începând cu intrarea în drepturi a primăverii” – primar Daniel Ștefan Drăgulin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *