În arest, după ce au agresat poliţiştii

 Ieri, 01 mai a.c, Judecătoria Călăraşi a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele lui Podgoreanu Valentin( 26 ani) şi lui Tudor Nicolae Adrian, de 20 ani, ambii din satul Drajna, comuna Dragalina, judeţul Călăraşi, suspecţi de comiterea infracţiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri, loviri sau alte violenţe, distrugere şi vătămare corporală.

 
În fapt, în dimineaţa de 29 aprilie a.c., ora 02.30, în urma unei sesizări primite prin SNUAU 112, doi agenţi de poliţie din cadrul Secţiei Rurale Dragalina au intervenit pentru aplanarea unei stări conflictuale la o discotecă din satul Drajna.
Deplasându-se la faţa locului, au fost întâmpinaţi de cei doi. Unul dintre agenţi  a fost bruscat de Tudor Nicolae Adrian, care i-a rupt epoletul drept.
Pentru a-i dispersa, celălalt agent de poliţie a folosit sprayul iritant-lacrimogen, însă a fost îmbrâncit de acelaşi agresor, trântit la pământ şi lovit cu picioarele de ceilalţi. În încercarea de a se apăra, agentul a tras un foc cu armamentul din dotare în direcţia suspecţilor.

 

Agentul de poliţie a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Călăraşi, unde a rămas internat.

Cei doi suspecţi arestaţi au fost introduşi în arest.
În cauză sunt continuate cercetările, potrivit competenţei, de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi.

 

Georgiana DRAGOMIR

georgiana.dragomir [@] informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *