EXCLUSIV! Poliţia călărăşeană, tot fără şef!

Se pare că funcţia de şef al Inspectoratului de Poliţie judeţean Călăraşi (IPJ) se lasă greu ocupată, în contextul în care, de câteva luni, instituţia este condusă tot de un interimat.

 

Cu atât mai mult cu cât la ultimul concurs pe acest post, ce a avut loc la sfârşitul acestei săptămâni la IGPR, singurul participant, comisar-şef Valeriu Bebereche, nu a trecut probele impuse. Care a fost exact situaţia şi din ce motiv Bebereche nu a reuşit să ia concursul, încă nu ştim la această oră, cert este că în aceste condiţii, Poliţia Călăraşi rămâne tot fără şef.

 

Deşi părea a fi „favorit” pentru această funcţie, surse neoficiale înaintând ideea că acesta ar putea fi susţinut de Stelian Fuia, actualul ministru al Agriculturii şi de senatorul Constantin Dumitru, din câte se pare concursul pe post a fost ori prea greu de trecut ori candidatul puţin cam nepregătit. Altfel, este destul de greu de înţeles cum ar fi să candidezi de unul singur şi (culmea!?) să pierzi!

Comisar-şef Valeriu Bebereche, este în prezent şef de birou la Direcţia de Control, din cadrul Direcţiei Generale de Control şi Audit Intern de la Ministerul Administraţiei şi Internelor (MAI). Bebereche este din Fundulea şi deţine în această localitate, dar şi în Tămădău, câteva terenuri arabile. Potrivit declaraţiei de avere, datată la 2 noiembrie 2010, Valeriu Bebereche are contractat la o bancă un credit în valoare de 56.000 Euro, scadent în 2028.

În acest moment, comanda IPJ Călărași este asigurată de inspectorul şef adjunct al instituţiei, comisar şef Ion Nicolae.

 

Elena MITACHE

elena.mitache@informatiadecalarasi.ro

 

One thought on “EXCLUSIV! Poliţia călărăşeană, tot fără şef!

  1. Este adevarat ca V.Bebereche nu este pregatit pentru functia la care aspira si de aceea nu trece testele. Este nascut in com.Soldanu iar in Fundulea nu mai locuieste de cativa ani buni de cand a divortat de sotie. Locuieste in Bucuresti iar creditul acela de la banca este doar de acoperire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *