Evenimente rutiere călărăşene în perioada 22 – 26 decembrie 2012

Evenimente rutiere în perioada 22 – 26 decembrie a.c.

– În seara de 23 decembrie a.c., ora 22:45, agenţi din cadrul Secţiei Rurale Tămădău Mare, l-au depistat pe C. Adrian, de 24 ani, din Bucureşti, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Ileana, iar la testarea cu aparatul etilotest a prezentat o concentraţie de 0,45 mg/l  alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

– În dimineaţa de 26 decembrie a.c.,  ora 01.40, agenţii de poliţie au depistat pe strada Flacăra, din municipiul Călăraşi, pe Ţ. Ionuţ, de 20 ani, din comuna Modelu, judeţul Călăraşi, care conducea un autoturism marca BMW, fiind sub influenţa alcoolului (0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat). În cauză s-a întocmit dosar penal.

– În data de 26 decembrie a.c., ora 00:35, pe D.N. 3, în comuna Lehliu, în timp ce conducea autoturismul marca Fiat, Ţ. Alin, de 22 ani, din Bucureşti, a surprins şi accidentat grav (fractură piramidă nazală, plagă temporală faţă stânga.) pe C. Justinian, de 34 ani, din oraşul Pecica, judeţul Arad, care, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, se deplasa neregulamentar, pe partea carosabilă.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs vătămarea corporală.

– La data de 24 decembrie a.c., ora 13:30, pe D.N. 3B, în interiorul  comunei Modelu, judeţul Călăraşi, D. Marius, de 29 ani, din localitate, a condus autoturismul marca Renault şi, pe fondul rulării pe sensul opus de mers, a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca Mercedes, condus de V. Mihai, de 24 ani, din municipiul Călăraşi. În urma impactului, autoturismul Mercedes a intrat într-un autoturism marca Dacia, care se afla staţionat.
Din accident a rezultat rănirea gravă a lui N. Dumitru, de 28 de ani, şi rănirea uşoară a lui D. Marius şi a lui V. Florin, de 17 ani.
Conducătorii autoturismelor au fost testaţi alcoolscop, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *