Dezvoltarea mediului de afaceri local – prioritate maximă.Galerie foto

Miercuri, 25 aprilie 2012, Daniel Ştefan Drăgulin, propunerea Uniunii Social Liberale la fotoliul de primar al municipiului Călăraşi, a avut o întâlnire cu reprezentanţii mediului de afaceri din oraşul Călăraşi. Scopul acestei acţiuni a fost acela de a identifica, în comun, problemele reale cu care se confruntă acest domeniu, precum şi găsirea unor soluţii viabile pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii locuitorilor municipiului Călăraşi.

 

Astfel, pe parcursul întâlnirii s-a conturat necesitatea construirii unui parc industrial care ar putea ajuta în mod semnificativ dezvoltarea şi susţinerea micilor întreprinzători. În acelaşi timp, această iniţiativă va determina crearea de noi locuri de muncă la nivelul Călăraşilor, ameliorându-se  astfel una dintre probleme serioase cu care se confruntă  comunitatea locală. De asemenea, reprezentanţii mediului de afaceri au solicitat ca sectorul privat să fie sprijinit prin implementarea unui sistem informatic adecvat, la nivelul primăriei, care ar putea avea rolul de informare legislativă cât şi de simplificare a procedurii de lucru cu autoritatea locală.

Cred că acest întâlnirile de acest tip ar trebui să aibă loc trimestrial, pentru a se crea un parteneriat transparent între autoritatea publică şi mediul privat. Nu ne sunt indiferente problemele cu care se  confruntă reprezentaţii mediului de afaceri şi sper că rezolvarea lor  poate avea un efect benefic şi imediat la dezvoltarea oraşului nostru. În urma discuţiilor purtate s-au conturat soluţii viabile pe care le voi integra în programul meu electoral” a declarat la finalul întâlnirii Daniel Ştefan Drăgulin.

 

Cristian TUDORACHE

cristian.tudorache [@] informatiadecalarasi.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *