Dezbatere ITM Călărași-Tenaris Silcotub pentru prezentarea echipamentelor și utilajelor agabaritice de intervenție conform Planului General de Securitate și Sănătate

În perioada 14 august – 14 septembrie 2023, SC Tenaris-Silcotub Călărași derulează procesul de revizii și reparații (REX), concomitent cu lucrările de implementare a unei investiții majore de înlocuire a podului rulant de 175 tone, cu unul performant de 190 tone.
Având în vedere complexitatea lucrărilor au fost inițiate o serie de întâlniri a specialiștilor din cadrul societății Tenaris-Silcotub și a celor din Inspectoratul Teritorial de Muncă Călărași, care au avut ca temă de dezbatere și discuții, modul de coordonare și desfășurare a lucrărilor. Au fost prezentate de către beneficiar, echipamentele și utilajele agabaritice de intervenție, precum și modul de lucru conform Planului General de Securitate și Sănătate în muncă pentru aceste activități.
Acest mod de colaborare în perioadele de revizii și reparații, a avut ca rezultat, diminuarea evenimentelor sau accidentelor de muncă. In acest context, toate aceste acțiuni, ca mod de prevenție și conștientizare, este un model de bune practici în domeniul securității și sănătății în muncă, având ca scop, crearea unui mediu de munca eficient și sigur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *