Descinderi în această dimineaţă la 13 locuinţe din comuna Frumuşani-Călăraşi

Poliţiştii din Călăraşi au descins în această dimineaţă la 13 locuinţe din comuna Frumuşani, judeţul Călăraşi, pentru punerea în aplicare a 21 de mandate de aducere.

UPDATE:

La sediul I.P.J. Călăraşi, au fost conduşi 19 suspecţi, care sunt audiaţi de poliţişti pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii faptelor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare, urmând ca cercetările să fie extinse şi pentru alte infracţiuni şi să fie luate măsuri legale în consecinţă.

 

Suspecţii de săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, încăierare, loviri sau alte violenţe, vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru audieri.

În seara de 03 septembrie a.c., membri unor familii din comuna Frumuşani au produs un conflict spontan pe raza localităţii, în care au folosit bâte şi alte obiecte contondente. Suspecţii au manifestat un comportament violent şi la adresa oamenilor legii, aruncând cu pietre în direcţia acestora şi a autovehiculelor.

Ordinea şi liniştea publică a fost restabilită şi starea conflictuală a fost aplanată după intervenţia mai multor efective de poliţişti şi jandarmi, care au efectuat şi uz de armă în plan vertical.

 


 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *