CNADNR – Recensamantul circulatiei pe drumurile nationale

image
CNADNR – Recensamantul circulatiei pe drumurile nationale

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania SA informeaza utilizatorii retelei de drumuri nationale din Romania ca in zilele de 10, 17, 24 iunie si 19 august 2015 va fi organizat un studiu de circulatie numit “Ancheta de circulatie origine – destinatie”.

Acest studiu constituie baza de date statistice pentru determinarea curentilor de trafic in scopul orientarii investitiilor, alocarea bugetelor si ajustarea strategiilor de dezvoltare.
Actiunea se va desfasura in puncte determinate prin metode statistice, pe intreaga retea de drumuri nationale din Romania.

In aceste puncte vor fi echipe de recenzori si agenti de circulatie care vor invita conducatorii de vehicule pe o banda de rezerva (acostament sau banda I-a) si le vor adresa un set de intrebari, care vor consta in:
• originea plecarii in cursa (ex.: Bucuresti, Zalau);
• destinatia cursei (ex.: Suceava, Budapesta);
• ruta (ex.: Bucuresti – Pitesti – Sibiu – Deva – Arad – Nadlac);
• scopul calatoriei (ex.: turistic, afaceri, naveta, alte scopuri);
• pentru vehicule de transport marfa: felul marfii;
• pentru vehicule de pasageri: numarul de pasageri.

Precizam ca nu vor fi inregistrate datele referitoare la numarul de inmatriculare al vehiculului, numele conducatorului auto sau alte date de inmatriculare – identificare.

Mentionam ca intrebarile vizeaza directiile de deplasare, scopul deplasarii, natura transportului, informatiile solicitate fiind complet anonime.

Recenzorii vor purta ecusoane si vor consemna raspunsurile pe formulare tiparite. Fiind vorba despre o actiune de interes public, CNADNR SA roaga conducatorii de vehicule sa colaboreze cu recenzorii astfel incat ancheta sa se desfasoare in conditii optime si intr-un timp cat mai redus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *