Ce rame de ochelari se poartă în această toamnă

Ce rame de ochelari se poartă în această toamnă
Ce rame de ochelari se poartă în această toamnă

Simţi că ochelarii fac parte din farmecul tău şi nu ai renunţa prea uşor la ei? Ochelarii de vedere pot deveni adevărate piese statement pentru orice fashionistă. Vă pot face să arătaţi sexy, inteligenți, copilăroși sau misterioși. Investiți într-o pereche de ochelari cu adevărat buni. Nu vă zgîrciți cînd vine vorba despre vederea dumneavoastră. Dacă medicii oftalmologi o să vă recomande dioptriile, iată cîteva dintre ramele care se vor purta în această toamnă.
În alegere trebuie să ţineți cont însă şi ce tip de ochelari vi se potrivesc în funcţie de forma feţei. Cunoaşterea trucurilor potrivite cu privire la modul în care alegem rama pentru ochelari potrivită formei feţei noastre este primul pas pentru un look plin de farmec atunci cînd purtăm ochelari de vedere. Atît de mulţi dintre noi au probleme cu vederea! Aici intervin ochelarii de vedere, şi desigur, vom vorbi în continuare despre lentile şi rame.
Există cinci tipuri de forme ale feţei, de aceea este nevoie să o identificăm pe cea proprie. Ea poate fi rotundă, patrată, ovală, în formă de inimă, în formă de triunghi sau în formă de diamant. Pentru a determina forma feţei dumneavoastră, urmăriţi o schiţă şi comparaţi-o. Cînd alegeţi ochelarii, asiguraţi-vă că dumneavoastră îi purtaţi pe ei şi nu invers!

1. Ochelari pentru faţa rotundă

Cei cu o faţă rotundă vor dori să reducă impresia de faţă dolofană şi de aceea vor crea o iluzie de alungire. Ca atare, cadrele unghiulare care nu au nici o rotunjime, cum ar fi dreptunghiuri şi ochelari wayfarer sînt, probabil, cea mai bună alegere. În acest fel adăugaţi definiţie aspectului, accentul fiind pus pe caracteristici fără a permite ramelor să atraga toată atenţia.

2. Ochelari pentru faţa pătrată

Cei cu o faţa pătrată, nu vor dori să sublinieze unghiurile, ci să le camufleze, motiv pentru care o formă rotundă ar fi o alegere mai bună, deşi unii păstrează încă modelele unghiulare. Variantele ovale şi ochi de pisică sînt cea mai bună alegere. Cu toate acestea, dacă totuşi doriţi un model unghiular, puteţi încerca un design ochi de pisică, cu caracteristici pentagonale. În acest fel, chiar daca au margini, vă gestionaţi de asemenea, şi îndulciţi forma feţei. Ramele metalice uşoare, de asemenea, funcţionează foarte bine, şi adaugă o aură de inteligenţă. Desigur, puteţi opta mereu pentru stilurile rotunde supradimensionate.

3. Ochelari pentru faţa ovală

Feţele ovale sînt cea mai uşoară formă cu care puteţi lucra. Majoritatea formelor arată bine pe ele. Doar asiguraţi-vă că ramele pe care le căutaţi sînt potrivite pentru lăţimea feţei. Formele de rame pătrate şi dreptunghiuri sînt cele mai bune opţiuni pentru o faţă ovală. Un model de ramă rotundă va arăta, de asemenea, uimitor. Modelul ochi de pisică arată uimitor indiferent de formă, şi un cadru supradimensionat va întoarce cu siguranţă multe capete.

4. Ochelari în formă de inimă

Aveţi o frunte largă şi o bărbie puternică, de aceea, ar trebui să vă îmbrăcaţi faţa corespunzător cu ochelari unde unghiul ramelor iese în exterior în partea de jos. Acest lucru înseamnă modelul aviator clasic care este de fapt cel mai potrivit. Puteţi merge, de asemenea, pentru caracteristici fără ramă, care flatează trăsăturile chiar mai mult. Alegeţi cadre metalice cu plăcuţele pe nas care stau pe faţă într-un mod clasic în timp ce, de asemenea, vă oferă uşurinţa şi confortul de care aveţi nevoie.

5. Ochelari pentru faţa triunghiulară sau diamant

Este ceva la faţa triunghiulară care poate fi foarte atractiv, dar este nevoie de a alege ochelarii cei mai potriviţi, şi acesta este modelul ochi de pisică. Bărbia puternică are nevoie de ajutor în a deveni mai soft. Marginile curbate sînt un lucru bun şi cu siguranţă fac faţa mult mai atractivă. Ochelarii ochi de pisică supradimensionaţi sînt cu siguranţă alegerea cea mai potrivită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *