Călărășenii, invitați sâmbătă, 18 noiembrie, la #PlantFEST, unul dintre cele mai mari evenimente de plantare din ultimii ani!

Călărășenii, iubitori de natură care își doresc să contribuie la creșterea suprafețelor de păduri din România sunt invitați să participe la PlantFest, unul dintre cele mai mari evenimente de plantare din ultimii ani.

Această experiență inedită de voluntariat, organizată de Asociația Act for Tomorrow și Primăria Comunei Frăsinet, va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie 2023, și se va desfășura în comuna Frăsinet, județul Călărași, la aproximativ 50 km de municipiul Călărași.
Peste 2.000 de voluntari sunt așteptați să participe în cadrul acestui eveniment de amploare, în cadrul căruia va fi plantată o pădure de frasini, care se va întinde pe o suprafață de 10 hectare și va însuma 50.000 de puieți.

Pe lângă transportul cu autocarul și echipamentul de plantare, organizatorii se vor ocupa de: muzică, prezența unui MC&DJ, care va motiva voluntarii să dea tot ce au mai bun, cafea, apă, suc și mâncare caldă delicioasă, activități educative pentru copii și numeroase premii care vor răsplăti implicarea voluntarilor și cele mai frumoase postări din cadrul evenimentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *