5 ani cu executare pentru fostul director al Oficiului de Cadastru Călăraşi -Se poate face recurs

Fostul director al Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Călăraşi, Ion Năbârgeac, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani de închisoare cu executare în regim de detenţie potrivit soluţiei afişată joi pe portalul instanţelor, potrivit Agerpres.

 

Ion Năbârgeac a fost trimis în judecată de procurorii DNA în vara anului 2009 alături de mai mulţi inculpaţi, printre care şi fostul prefect al judeţului Călăraşi, Şerban Jenel, fostul subprefect al judeţului Călăraşi, Clabescu Doru Eduard, fostul primar al Comunei Cernica, judeţul Ilfov, Apostol Gelu şi fostul viceprimar al comunei Cernica, Zaharia Vasile, pentru săvârşirea unor infracţiuni de corupţie.

 

Astfel, la diferite intervale de timp, în perioada martie – iulie 2007, Năbârgeac ar fi primit de la cei doi 47.000 euro, în diferite tranşe, pentru că în calitatea pe care o avea, de director al OCPI Călăraşi, să îi sprijine pe cei doi să devină, în mod ilegal, proprietarii unei suprafeţe de teren de 20,1648 de hectare din extravilanul comunei Fundeni (în apropierea Autostrăzii A2), judeţul Călăraşi. Soluţia Curţii de Apel Bucureşti este cu recurs, conform sursei citate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *