Programul Cinema 3D Călăraşi pentru perioada 4 Aprilie – 5 Iunie

Programul Cinema 3D Călăraşi pentru perioada 4 Aprilie - 5 IunieDRAGOSTEA E CHIMIE, NU MAGIE (2D)
4 – 10 aprilie
Orele: 17,00; 20,00
Regia: Geoff Moore, David Posamentier
Cu: Olivia Wilde, Sam Rockwell, Michelle Monaghan
Gen film: comedie
Cu tagline-ul „Fericirea nu are formulă”, comedia urmăreşte aventurile unui farmacist dintr-un mic orăşel a cărui viaţă lipsită de evenimente se transformă într-un adevărat iureş când începe o relaţie cu o clientă seducătoare. Alcoolul şi drogurile vor face aventura lui Doug cu Elizabeth încă şi mai intensă, dar eroul îşi va da seama curând că „chimia” nu este de ajuns…

 
TARZAN
Animaţie, 3D, dublat
4 – 6 şi 12- 13 aprilie
Vineri, orele: 12,30
Sâmbătă şi Duminică, orele: 10,30; 12,30
Program special pt. săptămâna ’’Şcoala altfel’’
7 – 11 aprilie (luni – vineri), 3 proiecţii / zi, orele: 9,00; 11,00; 13,00
Regia: Reinhard Klooss
Gen film: animaţie 3D, aventuri
Un grup de maimuţe curioase îl adoptă pe micul Tarzan, singurul supravieţuitor al unui accident aviatic. Băieţelul creşte alături de animalele sălbatice, învaţă să se comporte asemenea lor şi uită de existenţa sau normele sociale ale oamenilor. 10 ani mai târziu, Tarzan va fi fascinat de întâlnirea cu frumoasa şi curajoasa Jane Porter. Însă curând el va înţelege în cel mai greu mod posibil de ce animalele au dreptate să se teamă de oameni. Ca să-şi salveze familia şi femeia iubită, Tarzan va trebui să se folosească atât de atuurile dobândite în junglă, cât şi de cele moştenite de la adevăraţii săi părinţi.

 
INCEPUTURI (NEED FOR SPEED) 3D
11 – 17 aprilie
Orele: 17,00; 20,00
Regia Scott Waugh
Cu Dominic Cooper, Imogen Poots, Aaron Paul,Dakota Johnson
Tobey, un pilot de curse ilegale, este băgat la închisoare când prietenul său cel mai bun moare în timpul unei curse. Realizând că a fost înşelat şi că a căzut în capcana fostului său asociat, Tobey îşi ispăşeşte pedeapsa gândindu-se la răzbunare… După eliberare, se înscrie în cea mai periculoasă şi lungă cursă ilegală, ce are loc pe întreg teritoriul Statelor Unite. De parcă pericolul întrecerilor fără reguli între bolizi nu ar fi de ajuns, fostul său asociat promite o imensă sumă de bani pentru scoaterea lui Tobey din joc…
ADIO, DAR MAI STAU PUŢIN – 2D
18 – 24 aprilie
Orele: 17,00; 20,00
cinematograful va fi inchis in 20 şi 21 aprilie
Regia: Pascal Chaumeil
Cu: Aaron Paul, Toni Collette, Pierce Brosnan
Gen film: comedie neagră
Patru persoane cu probleme se întâlnesc pe acoperişul unui clădiri înalte. Este evident că fiecare vrea să pună capăt unei existenţe nemulţumitoare, dar oare întâlnirea lor providenţială nu poate sugera că este loc şi de mai bine? Cei patru vor deveni un fel de familie, sprijinindu-se reciproc în înfruntarea provocărilor atât de diferite ale fiecăruia. Comedia neagră este inspirată de celebrul roman al autorului britanic Nick Hornby

 
ZONA DE PERICOL (BRICK MANSIONS) – 2D
25 aprilie – 1 mai
Orele: 17,00: 20,00
Regia: Camille Delamarre
Cu: RZA, Paul Walker, David Belle
Gen film: acţiune
Filmul de acţiune al lui Camille Delamarre este ultimul proiect cinematografic finalizat de Paul Walker înainte de moartea sa prematură într-un accident de maşină. Starul francizei Furios şi iute interpretează un poliţist sub acoperire a cărui misiune este să aducă în faţa justiţiei un gangster deosebit de periculos. În arsenalul acestuia se află o bombă atot-distrugătoare. Pentru a izbândi, eroul trebuie să se infiltreze în grupul gangsterului, într-un joc pe muchie de cuţit.

 
RIO 2
Animaţie, 3D, dublat
25 – 27 aprilie
2 – 4 mai
Vineri, orele: 12,30
Sâmbătă şi Duminică, orele: 10,30; 12,30
Regia: Carlos Saldanha
Blu, Jewel şi cei trei copilaşi ai lor trăiesc, domesticiţi, viaţa perfectă în oraşul magic Rio de Janeiro. Însă Jewel decide că e timpul ca cei trei copii să înveţe să trăiască sălbatic, ca orice pasăre liberă, astfel că propune familiei să se aventureze cu toţii în pădurea Amazonului. În vreme ce Blu se străduieşte să se integreze între noii vecini, începe să se teamă că i-ar putea pierde pe Jewel şi pe copii, înţelegând că aceştia ar putea prefera sălbăticia.

 
UIMITORUL OM-PĂIANJEN 2 (3D)
2 – 8 mai
Orele: 17,00; 20,00
Regia:Marc Webb
Cu: Andrew Garfield, Emma Stone, Jamie Foxx
Gen film: fantastic
La un an de la lupta sa cu Şopârla, Peter Parker are o viaţă plină pe care şi-o împarte între eliminarea infractorilor şi timpul acordat iubitei sale, Gwen. Peter nu a uitat de promisiunea făcută tatălui lui Gwen, aceea de a sta departe de fiica lui, însă pur şi simplu este o promisiune pe care nu o poate respecta. Lucrurile vor lua o turnură dramatică pentru ei când intră în scenă un nou villain, Electro, iar Peter descoperă alte şi alte detalii legate de trecutul misterios al familiei sale.

 
TRANSCENDENCE (2D)
9 – 15 mai
Orele: 17,00; 20,00
Regia: Wally Pfister
Cu: Johnny Depp, Rebecca Hall
Gen film SF
Când soţul ei Will este ucis de terorişti, viaţa pare să se fi terminat pentru specialista în computere Evelyn Caster, dar cercetătoarea găseşte o metodă revoluţionară de a transfera întreaga personalitate a lui Will într-un computer. Împreună cei doi continuă să lucreze exact la proiectul care i-a transformat în ţinta teroriştilor: un spaţiu unde computerele să evolueze nestingherite de controlul uman.

 
GODZILLA (3D)
16 – 22 mai
Orele: 17,00; 20,00
Regia: Gareth Edwards
Cu: Elizabeth Olsen, Aaron Taylor-Johnson
Gen film: fantastic
„Godzilla va readuce celebrul personaj la esenţa sa epică prin intermediul unei pelicule de acţiune întunecate, pertinente”, se menţionează în comunicatul de presă al studiourilor implicate în producţia remake-ului.

 
X MAN – VIITORUL ESTE TRECUT (3D)
23 – 29mai
Orele: 17,00; 20,00
Regia: Bryan Singer
Cu: Jennifer Lawrence, Ian McKellen, Michael Fassbender, Nicholas Hoult, Hugh Jackman
Gen film: SF
Magneto, cel mai redutabil adversar al mutanţilor conduşi de profesorul Xavier, este vedeta acestui film produs de Marvel. Filmul prezintă evenimentele petrecute în tinereţea mutantului telekinetic, când părinţii îi sunt ucişi de către nazişti. Înnebunit să se răzbune pe cei care i-au ucis familia, Magneto îl întâlneşte pe Charles Xavier, care încearcă să-l tempereze. Magneto şi Xavier vor fi interpretaţi tot de Ian McKellen şi Patrick Stewert, de această dată întineriţi cu ajutorul efectelor speciale.

 
VECINI DE COŞMAR – 2D
30 mai – 5 iunie
Orele: 17,00; 20,00
Regia: Nicholas Stoller
Cu: Seth Rogen, Zac Efron
Gen film: comedie
Viaţa unui tip cât se poate de normal, care nu doreşte decât să aibă parte de linişte în propriul cămin, este dată peste cap atunci când, în casa de vizavi se mută sediul unei frăţii ai cărei membri sunt scăpaţi de sub control şi nu se dau înapoi de la nici o distracţie şi farsă. Comportamentul mitocănesc şi extravagant al unuia dintre liderii frăţiei, care se crede un mascul alfa căruia i se permite orice, îi va cauza probleme vecinului paşnic, care nu ştie cum să ia atitudine pentru a-şi proteja intimitatea.

 

 
Preţul biletelor este acelaşi pt. filme 3D şi 2D:
– 8 lei – copii cu vârste de maxim 14 ani
– 12 lei – persoane cu vârste peste 14 ani
Nu se efectuează rezervări.
Biletele pot fi cumpărate cu o săptămână înainte de data spectacolului.
Informaţii:
– tel: 0242-312800

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *