Jandarmeria Călărași asigură măsurile de ordine la manifestările publice din județ

 

Jandarmeria Călărași asigură măsurile de ordine la manifestările publice din județ
Jandarmeria Călărași asigură măsurile de ordine la manifestările publice din județ

În acest sfârșit de săptămână, peste 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Călăraşi vor asigura măsurile de ordine și siguranţă publică la manifestările sportive şi adunările publice ce se vor desfășura în județ.

Vineri, 24 martie, a.c., începând cu ora 15.00, pe stadionul “Vasile Enache” din localitatea Modelu, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele Înainte Modelu și Viitorul Domnești, în cadrul etapei a XVII-a din Liga a III-a de fotbal.

Sâmbătă, 25 martie a.c., ora 15.00, pe stadionul municipal Oltenița, jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele C.S.M. Oltenița și Astra II Giurgiu, în cadrul etapei a XVII-a din Liga a III-a de fotbal.

            În aceeași zi, cu începere de la ora 14.00, oamenii legii vor acționa pentru desfășurarea în condiții de siguranță a manifestării Marș pentru viață. Ajută mama și copilul, ce va avea loc în municipiile Călărași, Oltenița și localitatea Lehliu Gară.

Jandarmii vor acţiona pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, pentru preîntâmpinarea apariţiei unor evenimente sau incidente nedorite şi pentru protecţia persoanelor care participă la aceste manifestări, fiind pregătiţi să răspundă solicitărilor cetăţenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *