Flash sportiv / Dunărea Călăraşi, remiză albă în derbiul cu FC Hermannstadt

Dunărea Călăraşi, remiză albă în derbiul cu FC Hermannstadt

Dunărea Călăraşi, remiză albă în derbiul cu FC Hermannstadt

Dunărea Călăraşi şi FC Hermannstadt au încheiat la egalitate derby-ul ligii secunde, scor 0-0. Dunărea Călăraşi rămîne lider, cu un punct avans faţă de echipa lui Alexandru Pelici, însă după această etapă Chindia se apropie de locurile promovabile direct. Bogdan Rusu a ratat un penalti pentru sibieni în minutul 19.

Clasament: 1. Dunărea Călăraşi – 50 de puncte, 2. FC Hermannstadt – 49 de puncte, 3. Chindia – 45.

Dinamo a ratat calificarea în play-off

Dinamo a ratat, sîmbătă, calificarea în play-off-ul Ligii 1, după ce a fost învinsă, în de-plasare, cu scorul de 2-0, de echipa Astra Giurgiu, în etapa a 26-a, ultima a sezonului regulat al competiţiei. În clasament, Dinamo a rămas cu 39 de puncte, la egalitate cu CSM Poli Iaşi şi FC Botoşani. Astfel, s-a făcut clasament în trei, iar ieşenii au avut cîştig de cauză, avînd cele mai multe puncte obţinute: şapte, în timp ce Botoşani a acumulat cinci puncte în cele patru meciuri cu Dinamo şi CSM Poli Iaşi, iar dinamoviştii doar patru. Gigi Mulţescu (66 de ani) e favorit să preia postul lui Vasile Miriuţă pe banca lui Dinamo.

Coutinho, primul gol pentru Barcelona în campionat

Brazilianul Philippe Coutinho a înscris pri-mul gol în Primera Division pentru Barcelona în victoria categorică a catalanilor, 6-1 contra Gironei. Mijlocaşul bra-zilian a reuşit cel mai frumos gol al meciului de pe Camp Nou, în minutul 66 al par-tidei.“Puţin cîte puţin am început să mă familiarizez cu stilul de joc al Barcelonei. E un fotbal diferit pentru mine, avem foarte mult timp posesia aici“, a declarat Coutinho după meciul cu Girona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *