Flash sportiv. Au fost puse în vânzare biletele pentru partida Dunării din 1 noiembrie

S-au pus în vânzare biletele la meciul programat pe 1 noiembrie la Călărași

Prețul biletelor: peluze: 20 ron, tribuna 1 – 30 ron, tribuna a II-a: 40 ron, tribuna acoperită 120 ron, zona-family 20 ron, 1+1 gratis în limita locurilor.

Biletele se găsesc la magazinul  fan-shop amplasat la poarta stadionului Municipal Călărași. Program: Luni-Vineri 10.00-17:00 și Sâmbătă 10.00-13.00.
Meciul: Dunărea – FCSB se joacă pe 1 noiembrie la ora 21:45. Partida va fi disputată in nocturnă.

 

Tricolorii mici, lăudaţi de italieni
Federaţia Italiană de Fotbal a trimis, ieri, o scrisoare de felicitare pe adresa federaţiei, pentru selecţionata Under 21 a României, care s-a calificat la EURO, găzduit de Italia şi San Marino anul viitor. „Transmitem sincerele noastre felicitări naţionalei României de tineret pentru această deosebită performanţă, calificarea la CE U 21 de anul viitor.Este o onoare pentru noi să găzduim echipa dumneavoastră extraordinară, care sîntem convinşi că va aduce prestigiu la turneul final pe care avem plăcerea de a-l găzdui în Italia. Adresăm aceste felicitări întregului staff tehnic şi organizaţional precum şi tuturor jucătorilor”, a fost mesajul transmis de directorul executiv al Federaţiei Italiene de Fotbal, Michele Uva, potrivit frf.ro.

 

Cota lui Mitriţ
Oferta patronului FCSB pentru Alexandru Mitriţă şi Nicuşor Bancu a stîrnit hohote de rîs la Craiova. Primul care a luat atitudine a fost Gheorghe Craioveanu. „5 milioane costă numai piciorul drept al lui Mitriţă. Dacă îl mai punem şi pe stângul, sînt vreo 10. Şi Bancu valorează şi el vreo 3-4 milioane, bani mulţi. Eu am vorbit cu Calleja în vară, i-am arătat nişte video-uri cu Mitriţă şi i-a plăcut foarte mult. A trimis mesajul mai departe, dacă nu s-a rezolvat asta nu e vina mea. Dacă aş fi miliardar aş da 10 milioane de euro pe Mitriţă şi 8 milioane pe Cicâldău“ , a recunoscut fosta glorie a Craiovei.

L-au demis pe Johansson
Magnus Johansson a fost demis de la CSM Bucureşti, iar interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile şi Mihaela Ciobanu. „Echipa de handbal feminin CSM Bucuresti încheie colaborarea cu antrenorul Magnus Johansson. Dupa analiza şi evaluarea ultimelor meciuri pe care le-a avut echipa, atît în Champions League, cît şi în compeţiile interne, Clubul Sportiv Municipal Bucuresti şi antrenorul Magnus Johansson au hotarat să încheie colaborarea. Pînă la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de Adrian Vasile, actualul antrenor secund, şi Mihaela Ciobanu, antrenoarea cu portarii. Secţia de handbal a CSM Bucureşti a primit mandat din partea Consiliului de Adminstraţie pentru a negocia aducerea unui nou antrenor“, se arată în comunicat clubului bucureştean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *