Flash sportiv

Naţionala de handbal feminin a României va juca astăzi, de la ora 18.30, la Leipzig, în optimile Campionatului Mondial cu Cehia. „Am jucat şi anul trecut împotriva Cehiei, a fost destul de greu, pentru că am bătut doar la două goluri. Cunosc cîteva jucătoare de acolo şi ştiu că ne va aştepta o partidă foarte grea. Au un centru foarte bun, extrem stîngă are valoare, este colegă cu mine la echipa de club, poarta este la un nivel înalt, aşa că ne va aştepta un meci foarte greu” , a declarat pivotul Crina Pintea pentru Telekom Sport.

Boloni a câştigat duelul cu Rednic
Echipa Antwerp, antrenată de Ladislau Boloni, a învins-o acasă cu 1-0 pe Excel Mouscron, pregătită de un alt român, Mircea Rednic, meciul având loc sîmbătă în etapa a 18-a a campionatului de fotbal al Belgiei. După acest rezultat, Antwerp are 28 de puncte şi se află pe locul 4, remarcabil pentru o noupromovată. Mouscron, fără victorie din luna septembrie, este pe poziţia a10-a, cu 20 de puncte.

Dortmund l-a demis pe Peter Bosz 
Borussia Dortmund a anuţat ieri demiterea antrenorului Peter Bosz, după nouă meciuri consecutive fără victorie. În locul său a fost numit Peter Stoger, aflat pe banca lui FC Koln în ultimii patru ani. Interesant este că Stoger fusese demis la rîndul său de Koln în urmă cu 9 zile tot din cauza rezultatelor proaste. „Ţapii“ sunt ultimii în Bundesliga, cu doar trei puncte adunate în 14 etape! Contractul său se întinde pe o durată de 9 luni, până la finalul lunii august a anului viitor.

Bourceanu a fost operat
Clubul Arsenal Tula a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că Alexandru Bourceanu, care a suferit o fractură de tibie la o partidă de campionat, a fost operat cu succes şi că recuperarea jucătorului va dura două pînă la trei luni. Intervenţia chirurgicală a avut loc în Germania. Alexandru Bourceanu s-a accidentat la un meci cu Ural, disputat vineri, în etapa cu numărul 20 a campionatului Rusiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *