Flash sportiv

FLASH Sportiv

România, fără vedete în meciul cu Rusia din Fed Cup
Jucătoarele de tenis Simona Halep, Irina Begu şi Monica Niculescu nu vor face parte din echipa României pentru întâlnirea cu Rusia din Grupa Mondială a Fed Cup, cea mai bine clasată în ierarhia mondială de simplu din lotul convocat fiind Ana Bogdan, nr. 98 WTA. Jucătoarele Irina Bara, Gabriela Ruse şi Jaqueline Cristian au fost nominalizate în premieră în lotul de Fed Cup al României. România întâlneşte în zilele de 7 şi 8 februarie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, Rusia în Grupa Mondială a Fed Cup.

Kostrna a semnat cu Dinamo
FC Dinamo Bucureşti a anunţat, prin intermediul site-ului oficial transferul fundaşului slovac Kristian Kostrna la clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.Ultima oară la Dunajska Streda, locul 3 în prima ligă campionatului din Slovacia, Kristian Kostrna evoluează pe postul de fundaş lateral şi a împlinit 26 de ani luna trecută. Fost component al naţionalei sub 21 ani a Slovaciei, Kristian Kostrna a făcut parte din lotul lărgit al primei reprezentative în preliminariile Campionatului European 2020.

Doliu în fotbalul mondial!
Fostul atacant internaţional olandez Rob Rensenbrink, care a disputat două finale de Cupă Mondială cu naţionala Oranje, a încetat din viaţă la vârsta de 72 ani, anunţă presa batavă. Rob Rensenbrink, care suferea din 2012 de distrofie musculară progresivă, şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei de jucător la echipa belgiană Anderlecht Bruxelles, cu care a câştigat, între altele, de două ori Cupa Cupelor (1976, 1978), fiind cel mai bun marcator din istoria acestei competiţii, cu 25 de goluri. El a disputat finalele Mondialelor din 1974 şi 1978 cu reprezentativa ţării sale (ambele pierdute).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *