Flash sportiv

Robert Glinţă, medalie de argint la FINA Champions Swim Series
Sportivul Robert Glinţă a obţinut, ieri, medalia de argint la 50 de metri spate, în etapa de la Beijing a FINA Champions Swim Series. Glinţă a fost cronometrat cu timpul 24.99. Medalia de aur a fost câştigată de americanul Michael Andrew, cu timpul 24.92. Prima ediţie a circuitul FINA Champions Swim Series a avut şase etape: patru în 2019 şi două în 2020.Potrivit CS Dinamo, invitat pe baza performanţelor sale, Robert Glinţă a încheiat circuitul cu şase medalii: trei de argint şi trei de bronz.

Transfer important pentru Olăroiu
Deportivo Alaves a anunţat oficial transferul lui Mubarak Wakaso la Jiangsu Suning, formaţie antrenată de Cosmin Olăroiu.Mubarak Wakaso (29 de ani) este cea mai nouă achiziţie a echipei Jiangsu Suning.Mubarak „Bobby” Wakaso a mai jucat în cariera sa la formaţii importante precum Villarreal, Espanyol, Celtic Glasgow, Panathinaikos sau Granada, iar pentru naţionala ţării sale are 58 de meciuri şi 12 goluri marcate.

Conor McGregor l-a făcut KO pe Cowboy în 40 de secunde!
Conor McGregor, fost dublu campion mondial UFC, a avut nevoie de doar 40 de secunde pentru a-l învinge pe americanul Donald Cerrone şi pentru a marca o revenire spectaculoasă în octogon, după 15 luni de la înfrângerea usturătoare suferită în faţa rusului Khabib Nurmagomedov. „Mi-am înscris încă o dată numele în Istorie, pentru poporul irlandez şi pentru mama mea care este aici“, a declarat McGregor, în vârstă de 31 de ani, care are un palmares de 22 de victorii în 26 de meciuri. „M-a distrus complet“, a recunoscut americanul, cu faţa vizibil afectată de ploaia de lovituri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *