Flash Sportiv

Flash Sportiv

Mutu, prezentat oficial ca selecţioner al României U21
Adrian Mutu a fost prezentat oficial ca antrenor la U21.„Sunt onorat şi este o mare responsabilitate să fiu la naţionala de tineret, mai ales că vin după Mirel Rădoi şi sper să continui rezultatele lui. Simt presiunea, mai ales că vin după o performanţă mare, normal că şi eu vreau să continui lucrurile bune. Nu sunt aici să dau totul peste cap, ci să continui ce s-a început. Când sunt sub presiune, evoluez cel mai bine“, a declarat Mutu. Adrian Mutu are 77 de selecţii în tricoul echipei naţionale şi este golgeterul all-time al României, la egalitate cu Hagi, cu 35 de reuşite. Până în prezent le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi echipa U21 a lui Al Wahda.

Simona Halep o va întâlni pe Sabalenka în sferturi la Adelaide
Simona Halep, locul 4 mondial, va evolua contra belarusei Arina Sabalenka, în această dimineaţă, în sferturi la turneul de la Adelaide. Meciul este al doilea programat pe terenul central.Arina Sabalenka, din Belarus, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 6, beneficiară a unui wild card, şi Simona Halep, locul 4 mondial, s-au mai întâlnit de două ori, de fiecare dată impunându-se jucătoarea din Constanţa.

Muller şi Hummels în lotul lărgit al Germaniei pentru JO
Jucătorii Thomas Muller (Bayern Munchen) şi Mats Hummels (Borussia Dortmund) fac parte din lotul lărgit al Germaniei pentru Jo de la Tokyo, informează L’Equipe. Lotul definitiv va fi anunţat la finalul sezonului.La Jocurile Olimpice participă naţionalele de fotbal under 23, însă selecţionerii au dreptul să includă în lot trei jucători experimentaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *