Flash sportiv

Flash Sportiv

Pilotul portughez de motocros Paulo Goncalves de la echipa Hero a decedat, ieri, în timpul etapei a VII-a a Raliului Dakar, competiţie care are loc în Arabia Saudită. Pilotul de 40 de ani a fost victima unui accident, la kilometrul 276 al probei speciale dintre Riyad şi Wadi Al-Dawasir.
Potrivit organizatorilor, sportivul a fost găsit în stare de inconştienţă şi în stop cardio-respirator de echipa medicală ajunsă la locul accidentului. După o încercare de resuscitare, el a fost transportat cu elicopterul la spitalul din Layla, unde a fost constatat decesul. Paulo Goncalves a ocupat locul al doilea la ediţia din 2015 a Raliului Dakar, după spaniolul Marc Coma.

Sorana Cîrstea dă peste Kristyna Pliskova, la Hobart
Sorana Cîrstea, locul 74 WTA, va evolua, luni, cu jucătoarea cehă Kristyna Pliskova, în turul I al turneului de la Hobart, de categorie WTA International.Partida este ultima a zilei de luni, pe arena centrală, şi va începe după ora 10.30. Înainte de a ajunge pe tabloul principal, Sorana Cîrstea, cap de serie numărul 1, a învins-o, ieri, pe Irina-Camela Begu, locul 101 WTA şi cap de serie numărul 11, în ultimul tur al calificărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *