Flash sportiv

Flash Sportiv

Sorana Cîrstea şi Ana Bogdan, în optimi la Limoges
Monica Niculescu, locul 117 WTA, a fost învinsă, ieri, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-3, de rusoaica Ekaterina Alexandrova, locul 42 WTA şi cap de serie numărul 1, în turul I al turneului WTA de categorie 125k de la Limoges.Tot ieri, Ana Bogdan, locul 105 WTA, a învins-o, cu scorul de 7-5, 6-2, pe olandeza Arantxa Rus, locul 93 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de la Limoges. Ea va evolua în optimi cu americanca Bernarda Pera, locul 65 WTA şi cap de serie numărul 8.În optimi este şi Sorana Cîrstea, locul 74 WTA, fază în care va da piept cu spaniola Sara Sorribes Tormo, locul 84 WTA.

Şumudică s-a făcut de râs în Cupa Turciei
Formaţia Gazişehir Gaziantep, antrenată de Marius Şumudică şi cu Alin Toşca în componenţă, a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), echipa din eşalonul al treilea Kirklarelispor, în a doua manşă a turului cinci al Cupei Turciei. Însă formaţia lui Şumudică a părăsit competiţia, după ce a pierdut prima manşă, scor 1-2.Toşca a jucat tot meciul.

MTS a deblocat premierile restante ale sportivilor
Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat că ministrul Ionuţ Stroe a aprobat plata premierilor pentru 14 discipline sportive olimpice, cât şi pentru 2 discipline spor-tive neolimpice, dar recunoscute de Comitetul Olimpic Internaţional, ambele restante din 2018. De asemenea, s-au acordat premieri şi la două discipline sportive neolimpice, una fiind restantă din 2018. Suma premierilor pentru sportivi şi antrenori depă-şeşte 6 milioane lei. În ceea ce priveşte sporturile olimpice, premie-rile s-au achitat integral pentru solicitările federaţiilor depuse până la data de 30 noiembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *