Flash sportiv

Haţegan va arbitra partida dintre Maribor şi Sevilla

Ovidiu Haţegan a fost delegat de UEFA să arbitreze partida dintre Maribor şi Sevilla din etapa a şasea a Grupei E a Ligii Campionilor, care va avea loc miercuri, în Slovenia. Haţegan îi va avea ca asistenţi pe Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Cel de-al patrulea oficial va fi Radu Ghinguleac. Asistenţi adiţionali pentru această partidă vor fi Istvan Kovacs şi Sebastian Colţescu. Meciul se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Stadionul „Ljudski“ din Maribor. Tot în această săptămînă, Marius Avram a fost delegat la partida din Youth League dintre FC Barcelona şi Sporting Lisabona. Meciul se va disputa marţi, începînd cu ora locală 14:00. Avram îi va avea alături ca asistenţi pe Valentin Avram şi Mihai Marica.

Rafael Nadal, în Bahamas

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 1 mondial, s-a aflat la Albany Resort din Insula New Providence, în Bahamas, pentru a-l urmări pe jucătorul american de golf Tiger Woods, fosta mare vedetă a acestui sport, în ultima rundă a turneului Hero World Challenge. Conform Ten-Golf, jucătorul spaniol a urmărit cu atenţie evoluţia prietenului său Tiger Woods. Tiger Woods, care a stat departe de terenurile de golf nouă luni din cauza problemelor fizice, a revenit în circuit cu ocazia acestui turneu, la care au participat doar 18 jucători.

Hamilton, Marquez şi Ogier, piloţii anului 2017

Britanicul Lewis Hamilton, cvadruplu campion mondial de Formula 1, spaniolul Marc Marquez, cvadruplu campion mondial la MotoGP, şi francezul Sebastien Ogier, cvintuplu campion mondial de raliuri, au primit premiile pentru cei mai buni piloţi ai anului 2017 acordate de revista Autosport cu prilejul unei gale la Londra. Hamilton, Marquez şi Ogier au cîştigat titlurile mondiale în acest an la disciplinele lor. Brazilianul Nelson Piquet, 65 ani, triplu campion mondial de Formula 1 (1981, 1983, 1987), a primit un premiu pentru întreaga sa carieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *