Flash sportiv

Flash Sportiv

Argentina – Chile, meciul de deschidere la Copa America 2020
Tragerea la sorţi pentru cele două grupe ale Copa America 2020, care se va disputa în pe-rioada 12 iunie-12 iulie, a avut loc, marţi seară, în Columbia, coorganizatoare a competiţiei alături de Argentina. În grupa sud vor evolua Ar-gentina, Australia, Uru-guay, Paraguay, Chile şi Bolivia, iar în grupa nord vor juca Brazilia, Co-lumbia, Qatar, Ecuador, Peru şi Venezuela. Meciul de deschidere va fi Argentina – Chile, la 12 iunie, pe stadionul Monumental din Buenos Aires. Columbia va fi gazda finalei la 12 iulie.

Antrenor demis deşi echipa lui era pe primul loc
Divizionara a patra germană, Saarbrucken, a renuţat la serviciile lui Dirk Lottner, după înfrângerea din ultima rundă în faţa celei de-a treia clasate, Elversberg. A fost doar al treilea eşec al sezonului pentru formaţie la care a evoluat şi Leo Grozavu la înce-putul anilor 2000. Totuşi conducerea a considerat că obiectivul poromovării poate fi pus în pericol, deşi Saarbrucken este în continuare lider după 19 etape jucate în acest sezon în Regionalliga.

Pogba, la Real Madrid
Mijlocaşul lui Manchester United, Paul Pogba, este dorit insistent de Real Madrid, iar francezul este interesat de un eventual transfer pe Santiago Bernabeu. Chiar fratele starului de la Manchester United a dezvăluit că Paul Pogba este aproape de a semna cu echipa pregătită de Zinedine Zidane. „Personal, sunt un fan al Barcelonei, dar nu m-aş supăra dacă fratele meu, Paul, ar îmbrăca tricoul celor de la Real Madrid“, a declarat jucătorul Atlantei United, Florentin Pogba.În vară, Paul Pogba şi-a exprimat dorinţa de a juca pentru Real Madrid, club care, la rândul său, a fost interesat de mijlocaşul francez până în ultima zi de transferuri. din vară. Francezul e dorit la Madrid de Zinedine Zidane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *