Flash sportiv

România a pierdut cu Muntenegru, scor 26-27, un meci în care tricolorele au condus și cu 4 goluri! România trebuie să câștige meciul cu Ungaria de vineri pentru a fi sigurele de calificarea în grupele principale la Campionatului Mondial din Japonia.

Leo Messi , 32 de ani, a câştigat Balonul de Aur 2019, al şaselea din carieră, un record absolut în lumea fotbalului, iar argentinianul a reacţionat imediat după ce a primit distincţia pentru cel mai bun fotbalist din lume. Starul Barcelonei s-a declarat fericit pentru reuşita sa, a depănat amintiri de la prima ispravă de acest gen, dar a spus că se concentrează mai mult pe câştigarea trofeelor cu echipa.

Hagi: „Nu am fost invitat!“
Gică Hagi a confirmat, luni seara, la finalul meciului pierdut de Viitorul cu FC Botoşani, că nu a fost invitat de FRF la tragerea la sorţi pentru Euro 2020. „Vi s-a interzis să mă întrebaţi de ce n-am fost invitat la tragerea la sorţi? E adevărat că nu am fost invitat. Nu am fost invitat, dar nici nu era obligatoriu. Fiecare gândeşte ce vrea, face ce vrea. Asta e, aşa s-a gândit. Cum să mă simt afectat? De ce să mă simt afectat? Eu mă simt mândru că am jucat pentru România. Eu doar v-am confirmat că nimeni nu m-a invitat” a explicat Hagi.

România va juca un amical cu Anglia, înainte de Euro 2020
Naţionala României va disputa un superamical în faţa Angliei, în deplasare, pe 7 iunie 2020, anunţă site-ul frf.ro, care precizează că detaliile privind locaţia şi ora de start vor fi comunicate ulterior.În iunie 2020 se vor împlini două decenii de la ultima întâlnire în faţa Angliei, victoria cu 3-2 care ne-a calificat în „sferturile” EURO 2000.Palmaresul în faţa Angliei este unul pozitiv. Din 11 întâlniri ne-am impus în 3, alte 6 s-au încheiat la egalitate, iar Anglia a câştigat de două ori.

Piţurcă pune presiune pe Mihăilă
Antrenorul CSU Craiova, Victor Piţurcă, i-a transmis un avertisemnt mijlocaşului Valentin Mihăilă. „Mihăilă a avut două, trei jocuri bune şi uite unde a ajuns. Foarte repede te duci înapoi dacă nu reuşeşti în continuare să joci fiecare meci bine, să marchezi goluri, să dai pase de gol, deci asta trebuie să facă el. Deocamdată, el nu pleacă, trebuie să joace la Craiova, să câştige un titlu cu Craiova şi pe urmă poate să plece. În acelaşi timp, sigur, dacă vine Real Madrid şi de 50 de milioane pe el nu se mai pune problema“, a declarat Piţurcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *