Flash sportiv

Tragere la sorţi baraj Euro 2020
Astăzi, de la ora 13:00, la Nyon va avea loc tragerea la sorţi a play-off-ului Ligii Naţiunilor, ultima şansă pentru România de a fi prezentă la EURO 2020. Se va stabili care echipă naţională dintre Bulgaria, Israel, Un-garia şi România va evolua în play-off-ul Diviziei C, urmând a întâlni Scoţia, în deplasare. Celelalte trei selecţionate vor disputa play-off-ul Diviziei A. Dacă tricolorii vor fi repartizaţi în ”A”, atunci primul joc va fi în Islanda.

Maradona a demisionat
Diego Maradona şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al celor de la Gimnasia, după cum a confirmat în presa din Argentina chiar preşedintele clu-bului, Gabriel Pellegrino. Maradona se afla pe banca echipei Gimnasia doar de două luni, iar în această perioadă a înregistrat o singură victorie şi alte patru înfrângeri în campionat. Conform declaraţiilor lui Gabriel Pellegrino, Maradona a decis să părăsească echipa, fiind nemulţumit de decizia preşedintelui de a nu mai candida la alegerile de sâmbătă pentru şefia clubului.

Mourinho, la Tottenham
Tottenham a anunţat, pe site-ul oficial al clubului, că Jose Mourinho este noul manager al echipei, după plecarea lui Mauricio Pochettino. „Mă bucur să mă alătur acestui club cu o tradiţie încântătoare şi cu asemenea suporteri înfocaţi. Tottenham are mulţi jucători de calitate, iar gândul că voi putea lucra cu ei m-a atras din prima clipă“ , a spus Mourinho pentru site-ul clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *