Flash sportiv

Olanda, Germania, Croaţia şi Austria s-au calificat la Euro-2020
Reprezentativele Olandei, Germaniei, Croaţiei şi Austriei s-au calificat la Campionatul European din 2020, în urma rezultatelor de sâmbătă, din preliminariile competiţiei.În grupa C, Olanda a remizat cu Irlanda de Nord, scor 0-0, în timp ce Germania a învins Belarus, scor 4-0.Croaţia s-a calificat din grupa E, după victoria, scor 3-1, din meciul cu Slovacia.Austria a învins Macedonia de Nord, scor 2-1, în grupa G, în care şi Polonia a trecut de Israel, scor 2-1. Echipele calificate la Euro2020 până în prezent sunt: Franţa, Anglia, Belgia, Italia, Spania, Rusia, Polonia, Ucraina, Turcia, Cehia, Suedia, Finlanda, Olanda, Germania, Croaţia, Austria.

Olympiacos Pireu ameninţă că se va retrage din campionat
Clubul Olympiacos Pireu, nemulţumit de arbitraje, a transmis o scrisoare subsecretarului de stat pe probleme de sport, Lefteris Avgenakis, în care arată că se va retrage din campionat dacă guvernul nu intervine pentru reformarea fotbalului grec, informează lequipe.fr. Olympiacos a transmis totodată şi imagini video cu decizii eronate ale arbitrilor luate împotriva echipei în ultimii trei ani şi a criticat folosirea VAR, despre a afirmat că nu şi-a atins scopul. Olympiacos Pireu este cel mai de succes club din Grecia, cu 44 de titluri de campioană.

Argentina a învins Brazilia
Argentina s-a răzbunat pe Brazilia şi a câştigat amicalul de vineri, cu scorul de 1-0. Victoria a adus-o Lionel Messi, jucătorul care a acuzat Confederaţia Sud-americană de Fotbal de corupţie şi că a favorizat-o pe Brazilia la Copa America. La finalul partidei, selecţionerul Argentinei, Lionel Scaloni, a vorbit la superlativ de jucătorii lui. „În prima repriză au fost lucruri care trebuie să fie îmbunătăţite, dar în partea a doua mi-a plăcut ce am văzut. Rezultatul este important, dar cel mai important este că au jucat mulţi jucători şi că o pot face în continuare. A fost un meci diferit faţă de cel din Copa America. Am îmbunătăţit jocul, iar băieţii a evoluat bine. ai mult de atât, pot să spun că jucătorii îşi dau şi pielea pentru tricoul Argentinei şi toţi joacă bine“, a spus Scaloni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *