Flash sportiv

Haţegan va arbitra semifinala Brazilia – Anglia de la CM U17

Arbitrul român Ovidiu Haţegan a fost delegat de FIFA să conducă partida de fotbal Brazilia – Anglia din cadrul semifinalelor Cupei Mondiale Under 17, competiţie care se desfăşoară în aceste zile în India. Conform site-ului oficial al FRF, Ovidiu Haţegan va fi ajutat la cele două tuşe de asistenţii Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. De-a lungul carierei sale, Ovidiu Haţegan a fost delegat şi la alte competiţii importante, precum Cupa Mondială U20, Jocurile Olimpice 2016 sau Campionatul European 2016. Semifinala dintre Brazilia şi Anglia, din cadrul Cupei Mondiale de fotbal rezervată echipelor sub 17 ani, programată iniţial, miercuri, în localitatea Guwahati (nord-vest), a fost mutată de FIFA la Kolkata (ex-Calcutta), din cauza ploilor abundente.

Flacăra olimpică pentru JO de iarnă a fost aprinsă 

Flacăra olimpică a fost aprinsă, ieri, în situl antic grec al Olympiei şi va începe un lung periplu care o va duce pe data de 9 februarie la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă de la Pyeongchang (Coreea de sud). De data aceasta, flacăra nu a putut fi aprinsă în maniera tradiţională, prin intermediul razelor solare care trec printr-o oglindă parabolică, din cauza timpului noros. Organizatorii au fost nevoiţi să recurgă, în condiţiile date, la o „flacără de rezervă”, aprinsă în timpul repetiţiei de duminică a ceremoniei, care s-a desfăşurat sub lumina puternică a soarelui.

Cătălina Ponor se retrage din gimnastică pe 25 noiembrie

Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la Atena, în 2004, se va retrage din gimnastică la Openul Mexican, care va avea loc pe 25 noiembrie, la Ciudad de Mexico, relatează EFE, citată de Agerpres.Ponor, 30 de ani, are cinci medalii la Campionatele Mondiale şi a fost de şapte ori campioană europeană, fiind una dintre cele mai bune gimnaste din primul deceniu al secolului XXI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *