Flash sportiv

Flash Sportiv

Ziua Copilului alături de tricolori!
Tricolorii se vor reuni sâmbătă, 1 iunie, la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, înaintea partidelor din deplasare cu Norvegia şi Malta în preliminariile EURO 2020. Începând cu ora 18:00 se va desfăşura antrenament deschis în totalitate suporterilor şi reprezentanţilor mass-media.Cu ocazia zilei de 1 iunie, Ziua Internaţională a Copilului, în cantonamentul naţionalei va fi organizată o acţiune specială pentru copii. Aceştia sunt invitaţi alături de tricolori, iar la finalul şedinţei de pregătire vor avea posibilitatea să facă fotografii cu favoriţii lor. Magazinul mobil al FRF va fi deschis pe toată durata acţiunii, iar toţi cei prezenţi vor putea să-şi achiziţioneze produse cu însemnele echipei naţionale.

Petra Kvitova s-a retras de la Roland Garros
Petra Kvitova a anunţat că nu va putea participa la turneul de la Roland Garros din cauza unei accidentări la antebraţul stâng. Kvitova urma să joace în runda inaugurală cu Sorana Cîrstea, însă a fost înlocuită cu slovena Kaja Juvan, locul 131 mondial. Juvan a ajuns pe tabloul principal din postura de lucky-loser.

Finlanda, campioană mondială la hochei
Finlanda a câştigat pentru a treia oară în istorie titlul de campioană mondială la hochei pe gheaţă, după ce a învins cu 3-1 Canada, în finala de la Bratislava. În finala mică, Rusia a învins Cehia cu 3-2 după executarea şuturilor de departajare. România a promovat în acest an în a doua ligă a Campionatului Mondial şi n-a mai jucat în grupa de elită a competiţiei din 1977.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *