Flash sportiv

“Școala Altfel” a debutat altfel pentru elevii Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu din Călărași

“Școala Altfel” a debutat altfel pentru elevii Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu din Călărași

Surpriza oferită copiilor de președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuta, a fost prezența lui Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, în sala de sport a școlii. Alexa a fost primit într-o atmosferă demnă de un meci de fotbal, entuziasmul fiindu-le recompensat cu autografe și fotografii.

 

Ajax i-a stricat recordul lui Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo nu va evolua în semifinalele Ligii Campionilor pentru prima oară după 9 ani, echipa sa, Juventus, fiind eliminată în sferturi de Ajax Amsterdam. Ultima oară când Ronaldo nu a jucat în semifinalele Ligii a fost în 2010, când echipa sa de atunci, Real Madrid, a fost eliminată încă din optimi de Olympique Lyon. Cristiano Ronaldo are în palmares cinci trofee ale Ligii Campionilor, cu Manchester United în 2008 şi cu Real Madrid, în 2014, 2016, 2017 şi 2018.

Messi e uriaş
Managerul Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, a declarat, marţi seară, că echipa sa mai are mult de muncă pentru a reveni la un nivel ridicat şi a putea rivaliza cu FC Barcelona. „Lionel Messi este un jucător uriaş şi evident că a făcut diferenţa. La 2-0, deja totul era jucat. Alături de Cristiano Ronaldo, ei sunt cei mai buni jucători din lume de zece ani. Noi trebuie să vizăm excelenţa Barcelonei. Avem multă muncă pentru asta, vom reconstrui echipa şi evident vom transfera. FC Barcelona a fost mai bună în ambele meciuri şi este favorită la trofeu. Acum trebuie să ne gândim la Premier League, pentru că trebuie să ne asigurăm locul pentru Liga Campionilor“, a declarat Solskjaer.

Koljic s-a operat la Barcelona
Accidentat la finalul lunii trecute, Elvir Koljic a ratat ultimele cinci meciuri ale Craiovei, iar absenţa sa din atacul oltenilor s-a simţit din plin. Universitatea are patru meciuri consecutive fără victorie şi tocmai ce s-a despărţit de Mangia, care a fost înlocuit pe banca tehnică de Corneliu Papură. Operaţia la tendonul femural a decurs fără probleme, iar oltenii au anunţat când va reveni Koljic la antrenamente. „Elvir Koljiæ a fost operat în cursul zilei de marţi la Barcelona de către renumitul profesor dr. Ramón Cugat. Operaţia a fost un succes şi estimăm că nu mai târziu de jumătatea lunii august vârful Ştiinţei va înscrie din nou în meciurile oficiale“ , se arată în comunicatul Craiovei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *