Flash sportiv

Simona Halep a început antrenamentele pe zgură 
Simona Halep nu mai joacă la niciun turneu până la Fed Cup, astfel că are la dispoziţie mai mult de două săptămâni să se acomodeze cu zgura. Simona Halep a revenit duminică de la Miami, acolo unde a fost eliminată în semifinale, iar ieri a intrat pe zgură, pentru prima dată în acest an. Până să se reunească echipa de Fed Cup, Simona se va pregăti singură, pe suprafaţa care i-a adus primul grand slam din carieră, Roland Garros-ul în 2018. Pe 20 şi pe 21 aprilie, echipa de Fed Cup, cu Halep în frunte, va juca la Rouen în semifinalele competiţiei.

CSM Bucureşti, duel cu HC Zalău în semifinalele Cupei României
S-au tras semifinalele Cupei României la handbal feminin, iar favorita CSM Bucureşti o va întâlni pe HC Zalău, în timp ce Vâlcea şi Cisnădie se vor întâlni în celălalt duel. Campioana României va găzdui turneul final al Cupei, în perioada 19-21 aprilie. „E o tragere bună. Atât pentru că putem organiza acest turneu, dar şi pentru că în prima fază vom întâlni HC Zalău. Noi suntem încrezători Poate că finala se va juca între CSM Bucureşt şi Vâlcea, aşa cum şi publicul ar dori. Ca opţiune trebuie luată în calcul Polivalenta că vorbim totuşi de un Final Four“, a declarat preşedintele secţiei de handbal de la CSM Bucureşti, Andrei Luca. CSM este câştigătoarea ultimelor trei ediţii ale Cupei României.

Pickford cel bătăuș
Portarul lui Everton, Jordan Pickford, face obiectul unei anchete interne a clubului său, pentru că ar fi participat la o bătaie într-un bar, informează BBC. „Clubul a fost informat de un presupus incident implicându-l pe unul dintre jucătorii noştri şi studiem problema“, a anunţat clubul din Premier League. Pickford apare în mai multe filmuleţe video în legătură cu această bătaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *