Flash Sportiv

Flash Sportiv
Flash Sportiv

România, o nouă victorie lejeră la Mondialul de hochei
Echipa României a obţinut marţi seară a doua victorie din două meciuri la CM de hochei pe gheaţă de la Galaţi: 4-1 cu Serbia. România, victorioasă şi în prima etapă, (9-1 cu Belgia), ocupă primul loc şi se află în cărţi pentru promovarea în Divizia I. Tricolorii au ca obiectiv promovarea în eşalonul superior al CM, aşa că este obligată să încheie Grupa A din Divizia a II-a pe locul 1! România conduce grupa cu 6 puncte. Urmează Australia (5 p), Islanda (3p), Belgia (3p), Serbia (1p) şi Spania (0p). În partida următoare, programată joi, de la ora 20:00, România întîlneşte Islanda, iar vineri va avea loc marele meci cu Australia (ora 20:00).
MM, atac împotriva lui Talpan
Mihai Stoica a comentat în cadrul unei conferinţe, comunicatul pe care Florin Talpan, juristul CSA Steaua, l-a emis marţi. „Am înţeles că Asociaţia Psihiatrilor din România vrea să-i dubleze sau chiar să-i tripleze solda lui Talpan. Aşa am auzit! Nu ştiu dacă e sau nu aşa. Trăim în România, dacă un astfel de individ poate să facă ce vrea. Chiar nu vreau să transformăm conferinţa premergătoare meciului cu Astra în analiza unor inepţii. Am spus şi la ultima conferinţă că UEFA ştie că sîntem continuatorii fostei echipe“.

 

Lăcătuş, 53!
Marius Lăcătuş a împlinit 53 de ani, iar cluburile FCSB şi CSA Steaua nu au ratat ocazia de a-i ura „La Mulţi Ani“ pe paginile oficiale de Facebook ori pe site-urile oficiale. Lăcătuş este în prezent director tehnic al secţiei de fotbal din cadrul CSA Steaua, însă a trecut anterior şi pe la actuala FCSB, din postura de antrenor, pregătind echipa chiar în grupele Ligii Campionilor. Marius Lăcătuş s-a născut pe 5 aprilie 1964, la Brasov, unde avea să debuteze la Steagul Roşu. Anul 1983 a fost cel în care „Fiara“ a păşit pentru prima oara în Ghencea, unde a cunoscut cele mai mari satisfacţii din carieră. Cu un total de 10 titluri de campion al României, 7 Cupe ale României, o Cupă a Campionilor Europeni (1986) şi Supercupa Europei (1987), Lăcătuş este cel mai titrat jucator din istoria clubului Steaua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *