Flash sportiv

Lucian Bute a devenit tată pentru a doua oară
Elena, soţia fostului campion mondial de box profesionist Lucian Bute, a născut un băiat, a anunţat sportivul pe reţelele de socializare. „Eric Ştefan Bute – 4,51 kilograme. 10 decembrie, ora 23.51. Familia Bute este în culmea fericirii. Îi mulţumim lui Dumnezeu“, a scris pugilistul, pe Facebook. Lucian şi Elena, stabiliţi în Canada, mai au o fetiţă, Ema Anabella, născută în martie 2017.

Glinţă, ultimul loc în proba de 100 metri spate la CM
Înotătorul Robert Glinţă a ocupat locul opt în proba de 100 de metri spate, din cadrul Campionatelor Mondiale nataţie în bazin scurt, de la Hangzhou. Glinţă a încheiat cursa cu timpul de 50.36. În semifinale, Robert Glinţă a atins performanţa de 49.98, stabilind nou record naţional de seniori.

Stoican, suspendat două etape
Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Flavius Stoican, trimis în tribună la meciul cu FC Botoşani, a fost suspendat două jocuri de Comisia de Disciplină a FRF, informează lpf.ro. Stoican a primit şi o penalitate sportivă de 360 de lei. De asemenea, Marius Croitoru, director sportiv la FC Botoşani, a primit o suspendare de o lună şi o penalitate de 640 de lei. Jucătorii Laidouni Aissa (FC Voluntari) şi Răzvan Trif (Gaz Metan Mediaş) au fost suspendaţi cîte un joc şi au primit o penalitate de cîte 740 de lei.

Gerard Pique a cumpărat un club de fotbal
Aflat încă în activitate, la cel mai înalt nivel, Gerard Pique a decis să cumpere un club de fotbal. Formaţia catalană FC Andorra, înfiinţată în 1942, este gruparea pe care Pique a cumpărat-o. În 1994, pe vremea cînd evolua şi ea în Cupa Cataloniei, Barcelona era eliminată din competiţie de FC Andorra. Este cea mai importantă bornă pe care viitoarea echipă a lui Pique a reuşit-o de-a lungul istoriei. Clubul va fi preluat de Kosmos, companie patronată de Pique, iar obiectivul este aducerea echipei într-un timp cît mai scurt la nivelul ligilor profesioniste din Spania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *