Flash sportiv

FLASH Sportiv

Ilie Balaci a murit la doar 62 de ani
Unul dintre cei mai mari fotbalişti ai României, Ilie Balaci, a murit, ieri dimineaţă, în urma unui atac cerebral suferit la primele ore ale dimineţii. Ambulanţa a fost chemată în jurul orei 09,40, însă medicii nu au reuşit să-l mai salveze şi au constatat decesul. În momentul decesului, Ilie Balaci se afla în locuinţă cu mama sa. Acesta s-a prăbuşit şi în scurt timp a fost chemată ambulanţa. În perioada 21-29 octombrie 2018, la toate partidele organizate sub egida FRF se va ţine un moment de reculegere în memoria fostului internaţional Ilie Balaci.

Messi ratează El Clasico
Leo Messi s-a accidentat, sîmbătă seara, în minutul 16 al meciului cu FC Sevilla şi nu a mai putut continua meciul. Site-ul oficial al FC Barcelona a anunţat că Messi a suferit o fractură a osului radius de la braţul drept şi va lipsi aproximativ trei săptămîni. Decarul Barcei ar putea să revină la derby-ul cu Atletico Madrid, de pe 24 noiembrie. El va lipsi de la partidele cu Inter (24 octombrie), Real Madrid (28 octombrie), Cultural Leonesa (31 octombrie), Rayo Vallecano (3 noiembrie), Inter Milan (6 noiembrie) şi Betis (11 noiembrie).

Corona, set la zero cu Vasas
Hocheiştii de la Corona Braşov au obţinut o victorie la scor, 6-0, la Patinoarul „Olimpic”, în meciul din Erste Liga cu Vasas. Golurile victoriei lupilor au fost marcate de Tendler, A. Mihaly 2, Trancă 2 şi Dorofeyev. Aseară, Corona a jucat cu Fehervar Titanok, tot în Erste Liga.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *