Flash sportiv

Flash Sportiv

Olympiakos şi PAOK Salonic fac donaţii pentru victimele incendiilor 
Clubul Olympiakos a anunţat că donează un milion de euro pentru ajutorarea victimelor incendiilor de vegetaţie din regiunea Attica, din Grecia. PAOK Salonic, grupare la care antrenor este Răvan Lucescu, îi va ajuta pe cei afectaţi de incendii donînd toate încasările de la meciul de marţi cu FC Basel, scor 2-1, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Olympiakos a precizat că va deschide trei conturi la trei bănci, pentru ca fanii să poată face şi ei donaţii. Potrivit presei din Grecia, federaţia elenă de fotbal a anunţat că va depune 1.000 de euro în contul de donaţii deschis de stat şi a făcut un apel către lumea sportului să ajute victimele incendiilor.

Bellarabi, de la Bayer Leverkusen, a leşinat pe banca de rezerve
Fotbalistul echipei Bayer Leverkusen, Karim Bellarabi, a ajuns la spital, marţi seară, după ce a leşinat în timp ce se afla pe banca de rezerve, la un meci amical cu Wuppertaler SV, informează As. Bellarabi, care a jucat o repriză, fiind înlocuit la pauză, s-a prăbuşit în minutul 70, în timp ce se uita la colegii săi care jucau. Bayer Leverkusen a anunţat pe Twitter că Bellarabi şi-a pierdut cunoştinţa din cauza epuizării. „Pare să fie în regulă acum, dar a fost dus la spital ca precauţie”. Gruparea a precizat ulterior că fotbalistul se simte bine şi medicii spun că nu mai are nicio problemă, însă s-a decis ca el să petreacă o noapte sub observaţie în spital. La momentul disputării meciului, la ora 20.00, temperatura la Wuppertal era de 33 de grade Celsius.

TAS l-a îmbogăţit pe Mihai Pintilii
Mihai Pintilii, în vîrstă de 34 de ani a reuşit, după patru ani de la despărţirea de saudiţii de la Al-Hilal, să-şi recupereze drepturile salariale pe care şeicii nu i le-au achitat niciodată. TAS a respins apelul introdus în septembrie de Al-Hilal, ia mijlocaşul urmează să primească suma de 2 milioane de euro. În plus, cei de la Al Hilal trebuie să achite toate cheltuielile de judecată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *