Flash sportiv

Preşedintele Croaţiei a sărbătorit cu jucătorii în vestiar
Croaţia a învins, sîmbătă seară, la Soci, naţionala Rusiei, cu scorul de 6-5 în urma loviturilor de departajare, şi s-a calificat în semifinalele Cupei Mondiale. La finalul prelungirilor, scorul partidei Rusia – Croaţia era 2-2, golurile fiind marcate de Cerişev ’31 şi Fernandes ‘115, respectiv Kramarici ’39 şi Vida ‘101.Printre cei care au sărbătorit succesul s-a numărat şi preşedintele Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarovic. Preşedintele Croaţiei, în vîrstă de 50 de ani, a trăit intens meciul, din tribunele stadionului din Soci, iar la final a mers în vestiar, unde a sărbătorit împreună cu Luka Mo-dric şi compania. Imaginile au fost publicate chiar de preşedintele Croaţiei, pe pagina oficială de Facebook.

Fernando Hierro nu mai este selecţionerul Spaniei
Numit de urgenţă ca selecţioner al Spaniei pentru Cupa Mondială, după demiterea lui Julen Lopetegui, Fernando Hierro a fost la rîndul său dat afară.„Federaţia spaniolă şi Fernando Hierro au pus capăt relaţiei lor după participarea Spaniei la Cupa Mondială“, a anunţat federaţia spaniolă. Director sportiv al federaţiei înainte de CM, Hierro a refuzat să-şi reia postul. „El a refuzat să revină la postul de director sportiv pentru a-şi căuta noi orizonturi“, a anunţat forul spaniol. Spania a fost eliminată în opimile CM, de Rusia, după loviturile de departajare.

Chiricheş ar putea pleca de la Napoli
Fundaşul Vlad Chiricheş ar putea fi transferat în această vară de Napoli la altă grupare, relatează Gazzetta dello Sport. Potrivit sursei citate, Napoli vrea să-l relanseze pe Nikola Maksimovici. Maksimovici şi Lorenzo Tonelli vor rămâne la Napoli şi vor fi alternativele pentru titulari.Chiricheş este legitimat la Napoli din 2015 şi în martie şi-a prelungit contractul, înţelegerea fiind valabilă până în iunie 2022.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *