Flash sportiv

Încep „sferturile“ CM!
Sferturile CM 2018 debutează vineri, cu meciul dintre Uruguay şi Franţa, de la ora 17. 00. Al doilea sfert de finală programat vineri este Brazilia – Belgia, de la ora 21.00. Sîmbătă se joacă şi celelalte două sferturi: Suedia – Anglia de la ora 17.00 şi Rusia – Croaţia, de la ora 21.00. Toate meciurile vor fi transmise în direct de TVR şi TVR HD.

Contre FRF- LPF
Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, nu este de acord cu propunerile lui Răzvan Burleanu, care vrea ca formatul Ligii I să se schimbe. „Am discutat foarte puţin pentru că nu considerăm că e de comentat această propunere a FRF, pentru că LPF împreună cu televiziunile hotărăsc sistemul competitional care, după cum aţi văzut, a dat satisfacţie în anii care au trecut, în ceea ce priveşte play-off şi play-out“, a spus Iorgulescu. Nici „principiul solidarităţii“ nu este pe placul lui Iorgulescu. „Nu, această solidaritate şi inclusiv sistemul competiţional de 12 echipe cred că este o promisiune electorală a domnului preşedinte şi acum vrea să se achite pe seama LPF. Nu sîntem de acord. Păi noi mergem în instanţă dacă ei încearcă să impună această solidaritate. Dacă discutăm de solidaritate, noi vă informăm că de exemplu, în Liga Germană, această solidaritate este şi în sens invers“, a încheiat Iorgulescu.

Guti pleacă de la Real 
Fostul mijlocaş Guti pleacă de la Real Madrid şi va fi secundul lui Senol Gunes la Beşiktaş. El era antrenor la echipa under-19 a Realului. Potrivit „Marca”, Guti a refuzat oferta de prelungire, oferită de Real Madrid pentru echipa de tineret, pentru a lucra la Besiktas, ultimul club al lui Guti ca jucător, în 2013. La gruparea turcă, Guti nu va fi antrenor principal, ci „vicele” lui Señol Gunes, cel care în sezonul trecut a dus echipa în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *