Flash Sportiv

Ronaldo, spre PSG
Cotidianul AS anunţă că Paris Saint-Germain vrea să-l transfere pe Cristiano Ronaldo şi îi oferă un salariu anual de 45 de milioane de euro. PSG oferă 150 de mi-lioane de euro pentru Ronaldo, dacă fair-play-ul financiar îi va permite prin vînzarea unor jucători precum Guedes, Cavani sau Di Maria.Ronaldo a surprins pe toată lumea, sîmbătă, cînd a declarat, după ce a cîştigat Liga Campionilor cu Real Madrid, că zilele următoare va face un anunţ cu privire la viitorul său. „Acum vreau să mă bucur, iar zilele următoare le voi da un răspuns fanilor, care au fost mereu alături de mine. A fost foarte frumos la Real Madrid”, a spus Ronaldo.

Stamatescu, noul medic al tricolorilor
Medicul Claudiu Stamatescu s-a alăturat, începînd cu această acţiune, echipei medicale a primei reprezentative pregătite de Cosmin Contra. Medicul Claudiu Stamatescu are o vastă experienţă ca medic sportiv, activând la cluburile Extensiv Craiova (1998-2001), Al Ain din Emiratele Arabe Unite (2001-2002), Universitatea Craiova (2002-2005, 2006-2011), Al Ittihad din Arabia Saudită (2005-2006), ALRO Slatina (2011-2012), Petrolul Ploieşti (2012-2015).De trei ani, acesta activează ca medic la Clubul Sportiv Universitatea Craiova.

CSŞ Târgovişte a cîştigat Cupei României la fotbal feminin 
CSŞ Târgovişte s-a impus cu 3-0 în finala Cupei României la fotbal feminin, în faţa echipei Heniu Prundu Bârgăului. Partida s-a disputat marţi, pe stadionul „Municipal” din Sfântu Gheorghe.După o primă repriză încheiată la egalitate, 0-0, formaţia antrenată de Mihai Tătăranu a înscris 3 goluri în doar 10 minute. Maria Şoimu a deschis scorul în minutul 57, Mihaela Merlan a mărit avantajul după doar un minut, iar Alexandra Sfiea a stabilit rezultatul final prin reuşita sa din minutul 69. Pentru Heniu Prundu Bârgăului, prezenţa în ulti-mul act al competiţiei re-prezintă deja cea mai mare performanţă sportivă a clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *