Flash sportiv

Clasamentul FIFA
Echipa naţională a României ocupă locul 32 cu 737 de puncte, în clasamentul FIFA-Coca Cola, dat publictăţii joi, în care nu sînt modificării în primele 45 de poziţii, faţă de luna trecută. Adversarele „tricolorilor“ din Liga Naţiunilor UEFA, competiţia care va debuta în toamnă, se clasează astfel: locul 35 – Serbia (732 de puncte), locul 43 – Muntenegru (671) şi locul 133 – Lituania (229). Primele trei poziţii în clasament sînt ocupate următoarele echipe: . Germania 1.544 puncte, 2. Brazilia 1.384; 3. Belgia 1.346.

Buffon şi-a anunţat plecarea de la Juventus
Portarul Gianluigi Buffon va părăsi gruparea Juventus Torino la finalul acestui sezon. „Sîmbătă va fi ultimul meu meci la Juventus“, a spus Buffon, care a precizat că a primit mai multe propuneri interesante şi va anunţa, săptămîna care urmează, ce va face în viitor. Buffon este la Juventus din 2001, după ce anterior a jucat la Parma. Cu formaţia din Torino, el a cîştigat nouă titluri de campion al Italiei, patru trofee ale Cupei Italiei, de cinci ori Supercupa Italiei, a jucat finala Ligii Campionilor de trei ori, în 2003, 2015 şi 2017, disputînd în total 875 de partide.

Griezmann, decisiv în finala Europa League
Formaţia Atletico Madrid a învins, miercuri, la Lyon, cu scorul de 3-0, echipa Olympique Marseille şi a cîştigat Liga Europa pentru a treia oară în istoria sa. Antoine Griezmann a înscris în minutele 21 şi 49, iar Gabi a stabilit scorul final, în minutul 89. „Antoine nu a făcut decît să confirme ceea ce reuşeşte de ani buni. A fost decisiv în cel mai important moment al jocului. Va trebui să ia o decizie. Indiferent de alegerea pe care o va face, voi fi fericit, pentru că şi-a dat viaţa pentru noi. Dacă rămîne, voi fi bucuros. Dacă pleacă, voi fi recunoscător pentru tot ce a făcut pentru noi“, a spus Simeone, în cadrul conferinţei de presă. În vîrstă de 27 de ani, Griezmann joacă la Atletico din 2014. El are o clauză de reziliere a contractului de 100 de milioane de euro şi, conform presei spaniole, s-ar fi înţeles deja cu Barcelona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *