Flash sportiv

Marius Şumudică a fost dat afară de la Kayseri!
Marius Şumudică s-a despărţit de Kayserispor după patru eşecuri consecutive. „Ca urmare a unui schimb de opiniii cu domnul Marius Şumudică, am decis să o luăm pe drumuri diferite, despărţirea fiind de comun acord. Îi mulţumim profesorului nostru pentru ceea ce a făcut la Kayserispor”, este o parte din comunicatul oficial al lui Kayserispor.

România, exclusă de la Mondialul de rugby! 
Selecţionata României de rugby a fost exclusă de la Campionatul Mondial de Rugby din 2019, unde ar fi trebuit să joace în Grupa A, alături de Irlanda, Scotia, Japonia şi o echipă venită din play-off. Decizia exclu-derii nu vine însă ca urmare a scandalului creat la partida Belgia – Spania 18-10, arbitrată de o brigadă din România, în urma căreia “Stejarii” au încheiat Rugby Europe Championship pe locul 2, după Georgia. World Rugby a judecat speţa folosirii centrului de origine tongană Sione Fakaosilea, care nu ar fi avut drept de joc.

Irina Begu, în turul secund la Roma
Irina Begu (41 WTA) s-a calificat ieri în turul secund al turneului Premier 5 de la Roma. Irina a învins-o în trei seturi pe chinezoaica Shuai Peng, scor 4-6, 6-4, 6-1, după două ore şi două minute de joc. În turul secund, Begu se va duela cu Angelique Kerber, favorita 5 a competiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *