Flash sportiv

Realegerea lui Răzvan Burleanu în funcţia de preşedinte al FRF a dus la o decizie extremă a unui club. Clasată pe locul 3 în Seria Vest a Ligii a 4-a din Vâlcea, al doilea eşalon valoric din judeţ, Damila Măciuca şi-a anunţat, vineri, retragerea din campionat, infor-mează site-ul liga2.ro.

„Alegerea lui Burleanu la şefia FRF pentru al doilea mandat reprezintă soclul eternităţii unui sistem corupt, fără viitor în FRF. Întrucît venirea lui Lupescu la conducerea FRF, o persoană cu o educaţie extraordinară, un caracter frumos, care ar fi putut schimba în bine destinul fotbalului românesc, nu s-a întîmplat, toţi membrii FC Damila Măciuca am decis suspendarea ori-cărei activităţi sportive din cadrul Ligii 4”, a declarat preşedintele clubului Damila Măciuca, Lucian Munteanu.

Iniesta, ovaţionat la Madrid

Căpitanul echipei FC Barcelona, Andres Iniesta, nu a dorit să confirme viitorul său transfer în China, dar a precizat că va anunţa în această săptămînă unde va evolua. Autor al unui gol în finala Cupei Spaniei cu FC Se-villa, Iniesta a fost ova-ţionat de întreg stadionul şi a încheiat meciul în lacrimi, aceasta fiind ultima sa finală la echipa catalană. „Este o zi emoţionantă, plină de emoţii. Săptămîna viitoare voi anunţa decizia. Ea este clară, dar…Orice decizie voi lua, va fi una personală“, a spus Iniesta. Formaţia FC Barcelona a cîştigat pentru a 30-a oară Cupa Spaniei, după ce a învins, sâmbătă, la Madrid, cu scorul de 5-0, echipa FC Sevilla, în finala competiţiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *