Flash sportiv

Belinda Bencic ratează meciul cu România

Echipa României va întîlni, la 21 şi 22 aprilie, la Cluj-Napoca, reprezentativa Elveţiei la tenis, în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei. Elveţiencele nu vor putea conta pe cea mai bună jucătoare a lor, Belinda Bencic, locul 71 WTA. „Piciorul meu nu este deloc bine. Mă plimb în cîrje, cu greu pot merge, este foarte dureros. Nu pot spune altceva. E oribil. Cred că trebuie să fac o pauză de patru pînă la şase săptămâni. Depinde de cît de gravă este durerea. Este clar că nu pot juca mai devreme. Oricum, am anulat urmatoarele turnee“, a declarat Belinda Bencic pentru publicaţia elveţiană Aargaue Zeitung.

Echipa României, la Europenele de curling de la Copenhaga

Echipa masculină de curling a României va participa, sub comanda antrenorului ceh Vlastimil Vojtus la Campionatele Europene, Divizia C, la Copenhaga, în perioada 12-16 aprilie, potrivit site-ului Federaţiei Române de profil.La competiţia găzduită de Taarnby Curling Club, alături de România, vor mai participa Andorra, Belgia, Belarus, Bulgaria, Croaţia, Danemarca şi Irlanda. Meciurile se vor juca după sistemul fiecare cu fiecare, apoi pri-mele patru clasate vor juca pentru medalii, primele două echipe se vor înfrunta pentru medaliile de aur şi argint, iar următoarele două se vor bate pentru bronz. România va debuta în turneul de la Copenhaga joi, contra Belgiei (09,00, ora României).

Dellacqua s-a retras

Jucătoarea australiană Casey Dellacqua şi-a anunţat, ieri, retragerea din tenisul profesionist, infor-mează site-ul wtatennis.com. Sportiva în vîrstă de 33 de ani a luat această decizie din dorinţa de a petrece mai mult timp alături de cei dragi. „E un lucru la care mă gîndesc de ceva timp. Sînt convinsă că este momentul potrivit pentru a lăsa racheta deoparte şi a fi mamă. A venit vremea să petrec mai mult timp cu familia mea, cît timp copiii mei sînt încă la o vîrstă fragedă“, a spus australianca, prin intermediul unui clip publicat pe pagina sa de Facebook. Pentru Dellacqua, cea mai bună clasare în ierarhia mondială de simplu a fost locul 26, ocupat în septembrie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *