Flash Sportiv

Gigi Mulţescu este noul antrenor al Astrei

Gigi Mulţescu va antrena din nou Astra Giurgiu. În vîrstă de 66 de ani, Mulţescu este la al treilea mandat pe banca Astrei, după cele din 2001-2002 şi 2012. Mulţescu va fi ajutat de către secunzii Daniel Timofte, Yuksel Yesilova – şi ei cu “trecut astrist” în CV, în timp ce, de pregătirea portarilor se va ocupa Ionuţ Boşneag

Horaţiu Feşnic va arbitra la Euro U17

România va avea doi reprezentanţi printre oficialii de la Campionatul European under 17 masculin şi de la cel feminin, care se vor desfăşura în acest an. Potrivit FRF, arbitrul Horaţiu Feşnic, 28 de ani, a fost delegat de UEFA să conducă partide la Euro, în Anglia, în perioada 4-20 mai. Pe listă se mai află centrali din Croaţia, Cehia, Estonia, Irlanda, Islanda, Olanda şi Turcia. Tot la Campionatul European U17, dar feminin, va fi prezentă şi Irina Mîrţ, în calitate de observator de arbitri. Turneul va fi găzduit de Lituania, în perioada 9-21 mai.

Luptă-n trei la FRF

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al FRF vor avea loc în data de 18 aprilie şi, chiar dacă în această cursă s-au înscris cinci persoane, doar trei candidaţi vor putea da bătălia finală. Astfel, cîştigătorul va fi ales dintre Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu şi Marcel Puşcaş. Sorin Răducanu şi Ilie Drăgan nu îndeplinesc condiţiile pentru a candida. Răducanu nu are la dosar nicio adeziune din partea unui membru afiliat. Iar Ilie Drăgan a venit cu cinci, dar propunerile sunt de la cluburi care fie susţin alţi candidaţi, fie nu sunt membri afiliaţi, adică sunt structuri sportive din Liga a IV-a. În aceste condiţii, candidaturile lor nu au fost validate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *