Flash sportiv

Flash Sportiv

Rafael Nadal va reveni pe teren în weekendul 6-8 aprilie, pentru a disputa sfertul de finală din Cupa Davis, dintre Spania şi Germania. Sergi Bru-guera, căpitanul-nejucător al Spaniei, a anunţat, ieri, componenţa echipei care va evolua la Plaza de Toros, din Valencia: Ra-fael Nadal, David Ferrer, Pablo Carreno Busta, Roberto Bautista Agut şi Feliciano Lopez. Nadal a jucat în 2018 doar turneul de la Australian Open. S-a accidentat la şold şi, deşi iniţial şi-a propus să revină în luna martie, a suferit o reaccidentare şi şi-a prelungit absenţa din circuit. Partida de Cupa Davis se va juca pe zgură, iar Spania încearcă o nouă calificare în semifinale – prima după 2012.

Documentarul „Being Serena“

Un serial documentar cu cinci episoade despre Serena Williams, fost numărul 1 mondial, va fi pregătit de HBO Sports şi grupul IMG, care au făcut un parteneriat cu acest scop. Producţia, „Being Serena”, va documenta sarcina vedetei de tenis, naşterea fiicei ei, căsnicia şi întoarcerea ei pe teren, scrie Variety.com. Premiera serialului este programată pentru data de 2 mai pe HBO şi pe platformele sale digitale. „Echipa HBO este onorată să lucreze cu Serena Williams la un proiect atît de personal. Alături de partenerii noştri de la IMG, suntem nerăbdători să le oferim spectatorilor o prezentare revelatoare, din culise, a vieţii ei pe teren şi în afara acestuia”, a spus Peter Nelson, vicepreşedinte executiv la HBO Sports.

Florin Andone, jucătorul lunii la Deportivo 

Pentru a doua oară consecutiv, Florin Andone a primit trofeul pentru cel mai valoros jucător al clubului Deportivo La Coruna. Trofeul este acordat în funcţie de voturile venite din partea fanilor şi ziariştilor. „Vreau să le mulţumesc fanilor pentru susţinere şi pentru că au votat pentru mine. Este un premiu frumos şi, deşi este clar că situaţia noastră din clasament nu este cea mai bună, întotdeauna un premiu îţi aduce un zîmbet. Vom lupta pînă la sfârşitul sezonului, vom da totul pentru a încerca să terminăm cu mîndrie, deoarece există multe puncte în joc şi trebuie să terminăm cu capul sus şi să oferim totul pentru a scăpa de retrogradare, deoarece este încă posibil“ a spus Florin Andone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *