Flash Sportiv

Burleanu, sigur de victorie
Răzvan Burleanu este convins că va obţine un nou mandat de preşedinte la alegerile FRF de luna viitoare, anunţînd că va primi minimum 75% din voturi.Principalul contracandidat al lui Burleanu este fostul internaţional Ionuţ Lupescu.

„Vom cîştiga aceste alegeri foarte, foarte detaşat. Asta e mesajul oamenilor. Cel puţin 75-80%, asta va fi rezultatul din 18 aprilie, aşa mă aştept“, a spus Burleanu la PRO X.

Mirel Rădoi, prezentat oficial 
Fostul internaţional român Mirel Rădoi este începînd de ieri noul manager sportiv al echipei naţionale U21 a României, informează frf.ro. „Sînt foarte bucuros că Mirel Rădoi s-a alăturat echipei FRF şi proiectului nostru. Am convingerea că prin experienţa lui va contribui la un parcurs cât mai bun al echipei U21 în aceste preliminarii şi în cele viitoare“, a declarat Răzvan Burleanu, preşedintele FRF.

“Mă bucur că fac din nou parte din grupul echipei naţionale. Sînt fericit că mi-a fost oferită şansa de a lucra alături de echipa naţională U21 şi sper ca la finalul campaniei pentru Euro 2019 să reuşim împreună obţinerea calificării pentru care actualul staff a depus o muncă titanică“, a spus Mirel Rădoi, manager sportiv echipa naţională U21, pentru frf.ro.

Di Francesco visează la finala LC
Tehnicianul lui AS Roma, Eusebio Di Francesco, a declarat că aşteaptă să se întîlnească în finala Ligii Campionilor cu Vincenzo Montella, antrenorul lui FC Sevilla.

“Roma nu trebuie să se teamă de nimeni. Vreau să fac această echipă să viseze în continuare. Dau nota 10 jucătorior în această seară. Cred că am văzut cum se naşte o echipă. Încă de la vestiare am auzit cuvinte puternice. Sferturile de finală în Liga Campionilor trebuie să fie un mare motiv de mîndrie. Am vorbit acum cîteva zile cu Montella (n.r. – antrenorul FC Sevilla) şi i-am spus că ne vedem în finală. Lăsînd gluma la o parte, orice adversară vom avea în sferturi, va fi binevenită“, a declarat Eusebio Di Francesco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *