Flash sportiv

Neymar a dat în judecată FC Barcelona

Neymar depus o plîngere împotriva fostului său club, FC Barcelona. Starul brazilian solicită să-i fie achitată cea de-a doua parte a primei care îi revenea, în urma contractului, în momentul despărţirii de catalani. Neymar le-a cerut oficialilor Barcelonei suma de 26 milioane euro, la care se adaugă o dobîndă de 10%, valoarea totală ajungînd la 30 milioane de euro. Clubul catalan l-a acţionat, la rândul său, în justiţie pe Neymar, pentru a recupera de la brazilian banii încasaţi după prelungirea contractului său cu echipa de pe Camp Nou, cu o lună înaintea plecării la PSG, precum şi daune în valoare de 9 milioane euro, suma totală ridicându-se la 75 milioane euro.

Niţă s-a transferat la Sparta Praga

Gigi Becali şi oficialii Spartei Praga s-au înţeles pentru transferul lui Florin Niţă. Goalkeeper-ul de 30 de ani va merge în Cehia, FCSB va primi două milioane de euro, dar şi alţi 500.000 de euro sub formă de bonus de performanţă. Becali a anunţat încă de marţi că-l va vinde pe Niţă la Sparta Praga, dar tratativele s-au prelungit în momentul în care a dorit să insereze în contract şi o clauză conform căreia va primi 500.000 de euro în cazul în care Niţă şi Sparta ajung în grupele Ligii Campionilor în următoarele sezoane. Acum, şefii clubului la care joacă Nicolae Stanciu şi Bogdan Vătăjelu au acceptat pretenţia lui Becali, iar Niţă va pleca spre Cehia.

Laura Badea şi-a dat demisia

Laura Badea şi-a dat ieri demisia din fruntea Federaţiei Române de Scrimă în timpul Comitetului Executiv. Se pare că Laura Badea a luat hotărîrea din cauza unor probleme de sănătate. Federaţia va fi condusă de Marius Florea, actual secretar general. Fosta mare sabreră avea în plan pentru Tokyo să refacă echipa de spadă, cu campioanele olimpice de la Rio şi să-l aducă la lot pe antrenorul Octavian Zidaru. Pe 29 martie anul trecut, în urma votului secret, din partea reprezentanţilor tuturor cluburilor de scrimă din România, Laura Badea a cîştigat alegerile cu 32 de voturi, în timp ce Marius Florea a strîns doar 18 voturi. Postul de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă a fost ocupat până la Laura Badea de către Mihai Covaliu din 2013 până în noiembrie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *