Flash sportiv

Tănase a semnat cu FCSB

Cristian Tănase (30 de ani) este noul fotbalist al FCSB-ului după ce a semnat ieri, un contract valabil pînă în vară. Fostul căpitan al FCSB-ului şi-a reziliat contractul cu Kara-bukspor, din cauza problemelor cu banii la echipă, şi se va întoarce în România după 2 ani şi jumătate, anunţă gsp.ro. Gigi Becali a confirmat că Tănase va intra în programul echipei începînd de marţi. „Cristi Tănase tocmai a semnat. Face vizita medicală şi va pleca marţi în cantonamentul din Spania. A semnat pe patru luni. Aşa a vrut el. Eu îmi doream să semneze pe 2 ani, dar a zis că nu vrea, că are încredere în el. Va juca 4 luni şi după aceea va pleca în Arabia Saudită să ia 2 milioane de euro pe an“, a spus gigi Becali pentru GSP.

Balotelli se întoarce 

Mario Balotelli a intrat în ultimele şase luni de contract cu Nice şi se pare ca nu-şi va mai prelungi inţelegerea cu formaţia din Franţa. Conform The Sun, atacantul se va în-toarce în Serie A începînd din vară. Sursa citată notează că Mario Balote-lli s-a înţeles pentru un transfer la Juventus, ne-gociind deja contractul cu „Bătrâna Doamnă“. Atacantul va merge la Torino din postura de jucător liber de contract şi va semna un contract care se va întinde pe o pe-rioadă de cinci ani. Balotelii a jucat pentru Inter Milano în perioada 2007-2010 şi pentru AC Milan în sezonul 2013-2014. De-a lungul timpului a mai evoluat şi în Premier League, pentru Manchester City şi Liverpool.

Norvegia, campioană mondială la sărituri 

Norvegia a cîştigat medalia de aur la sărituri cu schiurile pe echipe, impunîndu-se în concursul desfăşurat pe marea trambulină de la Oberstdorf (Germania) în ultima zi a Campionatelor Mondiale. Medaliile de argint şi bronz au revenit Sloveniei, respectiv Poloniei. Cea mai lungă săritură din concursul pe echipe a fost reuşită de norvegianul Andreas Stjernen (231 m), în timp ce compatriotul acestuia Daniel-Andre Tande, campion mondial la individual, a sărit 224 m.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *