Flash sportiv

Simona Halep vs Naomi Osaka, în optimi la Australian Open

Simona Halep s-a calificat cu mari emoţii în optimile turneului de la Australian Open, la căpatul unui meci dramatic împotriva americancei Lauren Davis. Liderul mondial s-a impus în trei seturi, 4-6, 6-4, 15-13, după trei ore şi 45 de minute. Simona Halep va juca, în această dimi-neaţă, după ora 08.00, împotriva lui Naomi Osaka. Japoneza de 20 de ani are un joc agresiv şi unul dintre cele mai puternice servicii din circuitul feminin. Pînă la actuala ediţie de la Australian Open, Naomi Osaka nu trecuse niciodată de turul al treilea la un turneu de Grand Slam.

Răzvan Lucescu, lider cu PAOK în Grecia

PAOK Salonic, echipa pregătită de Răzvan Lu-cescu, a urca pe primul loc în Grecia, după victoria categorică în faţa formaţiei Smyrnis, scor, 3-0. După acest succes, PAOK a acumulat 40 de puncte şi are cu două mai multe ca ocupanta locului secund, AEK Atena. Gruparea lui Răzvan Lucescu este cea mai în formă echipă a Greciei în acest moment, avînd la activ o serie de opt victorii consecutive, majoritatea obţinute la trei sau mai multe goluri!

Kyrgios, eliminat de Dimitrov

Bulgarul Grigor Dimitrov a pus capăt speranţelor australienilor de a-şi vedea un conaţional campion la Melbourne după 42 de ani. Dimitrov l-a învins în patru seturi pe Nick Kyrgios şi s-a calificat în sferturile de finală ale primului Grand Slam al anului. Dimitrov s-a impus cu 7-6, 7-6, 4-6, 7-6. „De fiecare dată e periculos să joc împotriva lui Nick. Acum două săptămîni, am pierdut contra lui. A servit şi a jucat incredibil. A luptat extraordinar şi a fost unul dintre acele meciuri în care trebuie să profiţi de fiecare oportunitate pe care o ai. Chiar şi cînd am servit pentru cîştigarea meciului am simţit că nu se va termina. Mă bucur că am reuşit să trec de acest meci“, a declarat bulgarul de 26 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *