Flash sportiv

Amical cu Suedia

Naţionala României va disputa o partidă de pre-gătire, pe propriul teren, împotriva reprezentativei Suediei, pe data de 27 martie. „Meciul va avea loc în afara Bucureştiului, oraşul gazdă urmînd a fi anunţat în funcţie de disponibilitatea arenelor din celelalte oraşe mari ale României. FRF îşi doreşte ca echipa naţională să joace în cît mai multe locuri din ţară pentru a bucura suporterii tricolorilor“ , se arată pe site-ul oficial al FRF.Suedia se află în acest moment pe locul 18 în clasamentul FIFA, în timp ce, în această ierarhie, tricolorii ocupă poziţia 41. Echipa Suediei este calificată la Campionatul Mondial din acest an din Rusia, după ce a produs surpriza în barajul european, eliminînd Italia.

Hagi transferă din Olanda

După ce s-a despărţit de George Ţucudean şi de Eric, Gică Hagi aduce jucători la Viitorul. Constănţenii au semnat cu Mihai Voduţ, iar acum l-au luat pe Lima Duarte Lopes (23 ani), de la FC Dordrecht.Informaţia a apărut chiar pe site-ul oficial al clubului din a doua divizie olandeză. Lopes este bun prieten cu un alt jucător din lotul Viitorului, Bradley de Nooijer, adus la club vara trecută. Lima Duarte Lopes evo-luează pe postul de mijlocaş ofensiv.Lima a evoluat în prima parte a sezonului tot în liga a 2-a olandeză, la Fortuna Si-ttard, sub formă de împrumut. Acesta a marcat cinci goluri în 16 meciuri.

Progym a făcut instrucţie cu Sportul Studenţesc

Progym Gheorgheni a surclasat-o pe Sportul Studenţesc cu scorul de 20-2 (7-0, 7-1, 6-1), duminică, pe propriul patinoar, într-un meci din Campionatul Naţional de hochei pe gheaţă. Golurile gazdelor au fost marcate de Dmitri Nimenko (3), Daniil Kaskov (4), Roland Bene-dek, Vladimir Aleksiuk, Vitali Kiricenko (2), Vaclav Novak (2), Nikita Buţenko (4), Hunor-Csaba Elekes Darabont, Csaba Nagy şi Attila Goga. Pentru Sportul au punctat Iani Dan Jugurică şi Ştefan Stănescu. Sport Club Miercurea Ciuc ocupă primul loc, cu 65 puncte (25 jocuri), urmată de Progym Gheorgheni, 45 p (24 j), ASC Corona Braşov, 35 p (18 j), CSM Dunărea Galaţi, 32 p (22 j), Steaua Bucureşti, 24 p (23 j), Sportul Studenţesc, 0 p (22 j).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *