Flash sportiv

Chipciu rămîne la Anderlecht 

Mijlocaşul Alexandru Chipciu (28 de ani) va rămîne la Anderlecht cel puţin pînă în vară. Despre Chipciu s-a scris că ar putea pleca de la Anderlecht în momentul în care campioana Belgiei a început să se intereseze de Thomas Foket, mijlocaş dreapta de la Gent. „Anderlecht nu va folosi banii pe Stanciu pentru aducerea lui Foket, ci va avea alte prorităţi. Chipciu rămîne, iar Appiah e şi el o variantă pentru postul de fundaş dreapta. Interesul lui An-derlecht pentru Foket ră-mîne, dar, cel mai probabil, mutarea se va face în vară“, scriu belgienii de la voetbalkant.com. La finalul lui 2017, Chipciu a fost căutat de turcii de la Bursaspor, dar jucătorul a exclus din start orice posibilitate de a merge în Turcia.

Mesajul lui Hagi pentru Gică Popescu

Mihai Tudose, prim-ministrul României, a anunţat zilele trecută că Gică Popescu este noul său consilier în probleme de sport. În plus, fostul căpitan al echipei naţionale se va ocupa de organizarea Campionatului European din 2020 în România. Gică Hagi a vorbit despre noua poziţie în care a fost instalat „Baciul”. „Îi urez succes, e o muncă grea. Eu îi doresc succes şi îl sprijin, cum şi el mă sprijină, e un coleg, un prieten, un apropiat“, a fost mesajul lui Hagi pentru Popescu.

Alexandra Dulgheru a ratat calificarea pe tabloul principal la Melbourne

Jucătoarea Alexandra Dulgheru, locul 190 WTA, a fost învinsă, ieri, în ultimul tur al calificărilor la turneul de Grand Slam de la Australian Open. Dulgheru a pierdut, cu scorul de 6-4, 6-4, într-o oră şi 37 de minute de joc, în faţa chinezoaicei Lin Zhu, a treia favorită în calificări şi numărul 115 mondial.Alexandra Dulgheru este cea de-a treia românca eliminată în calificări la Australian Open, după Irina Maria Bara şi Alexandra Cadanţu.Turneul de la Aus-tralian Open se va desfăşura în perioada 15-28 ianuarie. Şase românce vor juca la primul Grand Slam al anului: Simona Halep (1 WTA), Sorana Cîrstea (37 WTA), Irina Begu (40 WTA), Monica Niculescu (85 WTA), Mihaela Buzărnescu (57 WTA) şi Ana Bogdan (107 WTA).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *